BAŞKAN YAĞCI FUTBOL TEMSİLCİLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizi futbolda temsil eden takımlardan Bilecikspor Kulübü ve 1299 Edebali Kulübü yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi.


Bilecik Şehir Ormanında gerçekleştirilen kahvaltıda Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik U – 15 Gençler Ligi Play Off final maçında lig şampiyonu olan 1299 Edebali Kulübü ve Bilecikspor Kulübü teknik heyeti ve oyuncuları ile bir araya geldi.

 
Güzel ve samimi ortamda gerçekleştirilen kahvaltıya; Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecikspor Kulübü Başkanı İsmail Cinoğlu, 1299 Edebali Spor Kulübü Başkanı Harun Dilek, Antrenörler Hasan Kol ve İsmail Kamalı ile oyuncular katıldı.

”SPOR KARDEŞLİK VE CENTİLMENLİKTİR”
Gerçekleştirilen kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’teki futbolda başarıyı elde eden takım ve oyuncuları tebrik ettiğini belirterek, şunları söyledi:
”Spor tabi her şeyden önce dostluk ve kardeşliktir. ama spor aynı zamanda iddia işidir. İddiası olmayan kişilerin sporda yeri yoktur. fakat bu iddia ve centilmenliği bir arada götürmek lazım. Bilecik rastgele bir toprak değil. Bilecik birlik, kardeşlik ve sevgi hamurunun karıldığı toprak parçası. Bilecik ile ilgili bir formayı üzerimize aldığımızda bunun sorumluluğunu bilmemiz gerekir. spor kompleksleri projemizi başlatamadık. Onun nedenlerinden birisi de işte spor salonunun aşağıya nakledilmesi oldu. Bir taraftan stadın kar sebebiyle yıkılması ve ülkemize yönelik hain 15 Temmuz saldırısı ve ülkemizi soktuğu kaos ortamı bu planlarımızı aksattı. İnşaallah iki yıl içerisinde ilimizdeki sporu bir yerlere getirecek ve alt yapı anlamında güzel projelerin olacağı çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. ’’

 

BAŞKAN YAĞCI FUTBOL TEMSİLCİLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. sevdigi belli sporu stad usti coktu ulusal basinda ciktik bilecikspor kume dustu bozuyukspor kapandi bozuyuk stadi ayni dirumda bilecikte sporun sevildigi bariz bolli

    Cevapla
Bizi Takip Edin