BAŞKAN YAĞCI; “GÜLÜMBE KÖYÜNÜ MAHALLE YAPMAK İSTİYORUZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gülümbe’yi Bilecik’in bir mahallesi yapmak istediklerini söyledi.

 

 

Gülümbe köyünde iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Yağcı; ”Öncelikle rahmet ve bereket ayı Ramazanınızı tebrik ediyorum. Bu mübarek ayın hepimizin hakkında hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum. Bu akşamki iftar programımıza teşrifleriniz için teşekkür ediyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

 

”GÜLÜMBE KÖYÜNÜ ŞEHRİMİZİN BİR MAHALLESİ YAPARAK HİZMETİN EN GÜZELİNİ SUNMAK İSTİYORUZ”

Gülümbe Köyünü şehrin bir mahallesi yaparak, hizmetin en güzelini sunmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti: “Bilecik, her zaman gelişiyor ve büyüyor. Bu gelişim ve büyüme içerisinde geldik Gülümbe Köyüne dayandık ve İnşallah sizlerden arzumuz, isteğimiz şehrimizin gelişimine ayak uydurarak, zaten şehrimize çok yakınsınız. Gelecek zaman içinde artık Gülümbe Köyünü, şehrimizin bir mahallesi yapalım. Burada, şehirde olan imkan ve hizmetleri sizlere de getirelim. Yollarımızı düzeltelim, çocuklarımıza parklar yapalım. Sulamalarda bir sıkıntımız varsa birlikte giderelim. Biz zaten yanınızdayız. Bu dediğim konu idari bir prosedür. Bu yıl Pelitözü Köyünü şehrimizin 12. mahallesi yaptık. Arzumuz, Gülümbe Köyümüzü şehrimizin 13. mahallesi olmasını istiyoruz. Buna ilişkin yakın zamanda kapınıza geleceğiz ve bu konuda fikir alışverişi yapacağız. Siz birlikte olalım derseniz, birlikte oluruz. Yok istemiyoruz derseniz de son karar sizindir. Her zaman olduğu gibi sonsuz saygı gösteririz. Ben bu anlamda burada olduğum için duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum.” dedi.

 

BAŞKAN YAĞCI; “GÜLÜMBE KÖYÜNÜ MAHALLE YAPMAK İSTİYORUZ”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Oncelikle Bilecik’teki gecekondu mahallelerini düzeltin Gülümbe sonraya kalsın.Bilecik’te bir sürü gecekondu mahalleleri varken örnek ŞEY EDEBALİ YOLU istiklal mahallesi,tinerciler kaplamış,hiçmi görmezsiniz oralarıda,gülümbe dersiniz.

    Cevapla
  2. cumhuriyet mah. bi düzeltinde
    orası eksik kalsın

    Cevapla
Bizi Takip Edin