BAŞKAN YAĞCI’DAN KAPSAMLI İNCELEME

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’e kazandırılan projelerin yapım çalışmasını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, Fen İşleri Müdürü Halit Doğan, Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı ve belediye çalışanları ile birlikte çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
İncelemeleri kapsamında; Bilecik Belediyesi Osmanlı Hamamı, Belediye Ek Hizmet Binası, Şehirler arası Otobüs Terminali, Modern Et Kesim Tesisi, Atık su Arıtma Tesisleri, Beşiktaş Mahallesi Kadın Spor Merkezi, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Bilecik Belediyesi Çocuk Sineması ve 112 Sağlık Ocaklarında inceleme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şu bilgileri verdi:

 

”Şehrimize marka değeri kazandıran birçok projeyi hep birlikte hayata geçirdik ve ilk günkü aşkla değer katacak projelerimizi de hayata geçirmeye devam ediyoruz. Çok kısa zaman içerisinde hizmete girecek olan yeni tesislerimizi ilgili başkan yardımcımız ve teknik ekibimiz ile incelemelerde bulunduk. Bilecikli hemşehrilerimize hizmet etmeye var gücümüzle devam ediyoruz. Bu süreçte çalışmalarımızda emeği geçen arkadaşlarıma, tüm personellerimize ve değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bilecik her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YAĞCI’DAN KAPSAMLI İNCELEME
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. birazda şeyh edebali yolu üzerindeki mahalleye keşif yapılsa çok iyi olacak.İnşallah bir gün onuda duyarız.İstiklal mahallesi Valiöztürk cd. sakinleri.Bilecik’in en değerli yeri birgün proje haberlerini duymak ümidiyle,iyi çalışmalar.

    Cevapla
  2. 27 Şubat 2017, 00:43

    merkezdeki her mahalledeki yollardan bıktık sıcak asfal yamalı aslfat gıbı hal eğitim merkezin oldugu yer cukur dolu yapılıo yıne cokuo bır cok yerde oyle ınsaatlar kazmak ıcın belediyeye para oduyormus ama yapan yok kaz kum dok ıslat kımsenın umrumda degıl yamalı yollar ıstemıyorus tabiri caizze kaymak gıbı yol ıstıyorus bı yapılan yarın bozulacak yollar ıstemıyorus sırf kasıs koymamak ıcınmı yapılmıo anlamıs degılım !!

    Cevapla
  3. 2 Mart 2017, 16:59

    HİZMETİ BİZ BEKLİYORUZ BAŞKANIM .İSTİKLAL MAHALLESİ VALİ ÖZTÜRK CADDESİNE HİZMETLERİNİZİ BEKLİYORUZ.EN KISA ZAMANDA İMARA AÇARSINIZ İNŞALLAHHHH.

    Cevapla
Bizi Takip Edin