BAŞKAN YAĞCI’YA SESLERİNİ DUYURMAK İÇİN..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te ki güzel etkinliklerden biri olan paten sporu, gençler ve çocuklar arasında oldukça yaygınlaştı. Dolayısıyla bu da bir ihtiyacı doğuruyor ki gençler, Bilecik Belediye başkanı Selim Yağcı’dan istekte bulundular.



 

Bilecikli patenci gençler Bilecik belediye Başkanından paten pisti istiyor. Son yıllardan Bilecik’te yaygınlaşan paten sporu Bilecikli çocukların büyük ilgisini çekiyor.
Özellikle okul çıkışlarında trafikte patenle gezen çocuklar hem kendilerini hem de trafiği tehlikeye atıyor. Genellikle Cumhuriyet Meydanında patenle tur atan çocuklar daha güvenli ve rahat patenle gezmek için Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’dan paten pisti istiyor. Çocuklar sesini Bilecik Belediye başkanı Selim Yağcı’ya duyurmak için Change.org isimli internet sitesi üzerinden kampanya başlattılar.

-Kampanya ile ilgili açıklamada ise şöyle yazıyor;

“Arkadaşlarımla bilecikte skate park olmadığı için sokaklarda paten sürüyoruz araç sahipleri ve yayalar bundan şikayetçi, ve tehlikeli. Bi arkadaşımın arabanın önünde düşmesini istemem. Birkaç arkadaşım yol bozuklukları, yayalar, arabalar vs. engel olduğu için düştü. daha önce önüme araba çıktığında bizzat kendim düşüp geçici hafıza kaybı yaşadım daha fazlasının olmasını kimse istemez diye düşünüp bu kampanyayı baslattım.” 

Change.org üzeridne bulunan kampanya için tıklayın..

 

BAŞKAN YAĞCI’YA SESLERİNİ DUYURMAK İÇİN..
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin