BAYAN VOLEYBOL TAKIMI YENİ SEZONA HAZIR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Bayan Voleybol takımı yeni sezonda 2. ligde mücadele edecek.

Kurulduğu günden itibaren çeşitli spor branşlarında büyük başarılara imza atmış olan Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor, bu yıl bayanlar voleybol 2. liginde mücadele ederek Bozüyük’ü temsil edecek. 15 Ekim’de başlayacak olan bayanlar voleybol ligi öncesinde hazırlık çalışmalarını ve antremanlarını sürdüren voleybol takımı oyuncuları Bozüyük Metristepe Kültür Merkezinde düzenlenen programda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile bir araya geldi.

 

 

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi maçları öncesinde yaptığı transferler ve gerçekleştirdikleri yoğun antremanlar ile yeni sezona hazır oldukları gösteren takım oyuncuları Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile görüştü.

 

Bozüyük’ü temsil edecek olan takım üyeleri ile sohbet eden Başkan Bakıcı; “Bozüyük’te sporun ve sporcuların gelişmesi için hayata geçirdiğimiz projeler ve çalışmalarımız ortada bizler Bozüyük Belediyesi olarak Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Sporun ve siz değerli sporcularımızın her zaman yanındayız. Bayanlar Voleybol 2. liginde bizleri,ilçemizi temsil ediyor olmanız bizleri çok mutlu ediyor.” dedi.

 

 

Konuşmasının ardından şehir dışından gelen sporculara hoş geldiniz diyen Başkan Bakıcı, oyuncular ile görüşerek, Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor ve kentte süren yaz spor okulları gibi konularda sohbet etti.

 

 

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü bünyesinde barındırdığı çeşitli branşlarda mücadele verirken, yaptığı transferler ve oyuncuların motivasyonu ile Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde de başarılı hedefliyor. Bayan Voleybol Takımının ilk maçı İstanbul’da Vakıfbank Voleybol takımı ile 15 ekimde oynanırken, voleybol takımı çalışmalarına ve antremanlarına ara vermeden devam ediyor.

BAYAN VOLEYBOL TAKIMI YENİ SEZONA HAZIR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. basarılar darısı bilecik edebali üniversitesinin basınaa okul takımı neden profesyonel ligde takımı yokk

    Cevapla
  2. Bilecik merkez belediyede seyretsinbir basketbol tskimi kusura yıllardır ne bir başarı var nede başka bir şey paralar gitsin

    Cevapla
Bizi Takip Edin