BELEDİYE MECLİSİ BİR DÖNEMİ KAPATTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te; 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde göreve gelen Bilecik Belediye Meclisi üyeleri, son oturumda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Belediye Başkanı Nihat Can başkanlığında, gerçekleştirilen meclis toplantısında; Belediye Başkanı Nihat Can, her bir üyeye konuşma hakkı vererek, son meclis hakkında duygu ve düşüncelerini aldı.

 

İki gündem maddesinin ele alındığı Bilecik Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısı sonrasında Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye meclis üyeleri veda yemeğinde bir araya geldi.

 

‘’CANLA BAŞLA İLK GÜNKÜ HEYECANLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Belediye Başkanı Nihat Can, meclis oturumunda yaptığı açıklamada; Bilecik için Canla Başla İlk Günkü Heyecanla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

‘’Bilecik Belediye Başkanlığı çatısı altında şehrimize hizmet ettiğimiz değerli Meclis Üyesi arkadaşlarımızla son meclis toplantısı olması dolayısıyla yemekte bir araya geldik. Öncelikle 14 Kasım 2017 yılında vefat eden Meclis üyemiz Zafer Atasev kardeşimizi de rahmet ve minnet duygularıyla anıyor, ailesine sabırlar diliyorum. Başta fiziki olmak üzere şehrimize kültürel, sanatsal ve sosyal anlamda yaptığımız bütün çalışmalarda güzel emekleri ve imzaları olan bütün Meclis üyesi arkadaşlarımla birlik ve beraberlik içerisinde güzel kararlar aldık. Başta Milletvekilimiz Selim Yağcı olmak üzere bütün meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da siz değerli meclis üyeleriyle ilimiz menfaatine konularda görüşmek için bir araya geleceğiz ve fikirlerinizi alacağız’’ ifadelerini kullandı.

 

Toplantıda Parti Grup sözcüleri ve meclis üyeleri de söz alarak iyi dilek temennilerini iletti.

BELEDİYE MECLİSİ BİR DÖNEMİ KAPATTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin