BELEDİYENİN BORCUNU BİNAYA ASARAK DUYURDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Belediyenin borç durumunu gösteren parkartı Belediye hizmet binasına astırdı.

 

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Başkan Adayı İsmet Sever, 3 Nisan 2019 tarihinde İYİ Partili eski Belediye Başkanı Halil Aydoğdu’dan görevi devralmıştı.

 

İsmet Sever, kendisinden önce belediye başkanlığı yapan İYİ Partili Halil Aydoğdu’dan devraldığı belediyeye ait borç durumunu gösteren pankartı belediye binasının girişine asarak kamuoyuna duyurdu.

BELEDİYENİN BORCUNU BİNAYA ASARAK DUYURDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 15 Mayıs 2019, 10:36

    Bilecik belediyesinden de bekliyoruz. Ayrica sunu da bekliyoruz. Hangi ihale kaca bitirilmis ve belediye isletmelerinden kac tl kira aliyor?

    Cevapla
  2. Soğüt gibi biyer için cok değilmi

    Cevapla
  3. Çok doğru bilecik merkez ve ilçelerine laf atmıştı tek borcu olmayan söğüt ilçesidir die ? gördük

    Cevapla
  4. Birincisi Genel alacaklar Toplamını göremedik pankartta ? 2. Si çok uzun vadeli borçlar… Ama turuncu bıyık yandaş doldurmaktan daha onlarla ilgilenemedi… Ramazan yemekleri kaldırıldı 1 taneniz haber yapamadı. şu acizliği haber yapıyosunuz. eziklikten başka bişi değil…

    Cevapla
  5. Pislik atma siyasetini bırakın da icraatlarınıza başlayın. Tabeladaki borç bir belediye için anormal bir borç değil. Oy vermemiş olsam da Halil bey de beş yıllık dönemini boş geçirmedi memleketimize faydalı hizmetlerde bulundu illaki borcu olacak.Bakalım verdiğimiz desteği hakettiniz mi önümüzde süreçte göreceğiz. Söğüt sizden hizmet bekler, başkanlığı devraldığınız başkanla uğraşmanız memleketime fayda sağlamıyor.

    Cevapla
Bizi Takip Edin