BERİVAN AYAĞA KALKMAK İSTİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, eşi Nesrin Can ve İnsani Yardım Vakfı Bilecik Başkanı Şemsettin Yıldırım ile birlikte ilimiz Başköy’de ikamet eden Berivan Öner, kardeşleri ve ailesini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen sürpriz ziyaret dolayısıyla Berivan Öner ve ailesi büyük mutluluk yaşarken, Berivan ve ailesi; Belediye Başkanı Nihat Can, eşi Nesrin Can ve İHH Başkanı Şemsettin Yıldırım’a teşekkür etti.

 

Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can; İHH Bilecik Başkanlığı tarafından, sağlık sorunu nedeniyle yürümekte zorluk yaşayan ilimiz sakinlerinden Berivan Öner için başlatılan ‘’Berivan Ayağa Kalkmak İstiyor’’ sosyal medya duyurusuna katkıda bulunarak, aileyi ziyaret etti ve minik yavrumuza yürümesini kolaylaştıracak yürüteç, ayakkabı ve çeşitli hediyeler teslim etti.

Duygulu anların yaşandığı ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can; son derece duyarlı bir çalışmaya imza atan İHH Bilecik Başkanı Şemsettin Yıldırım ve ekibine teşekkür ederek; ‘’ Başköy’de ikamet eden Berivan Öner yavrumuzu Bilecik İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Şemsettin Yıldırım Bey ile birlikte evinde ziyaret ettik. Gözlerindeki umut ışığı, mutluluğu görülmeye değer. Allah yüzündeki tebessümü ve mutluluğu daim etsin. Böyle gerekli bir sosyal hizmette bizlerin de küçük bir katkısı olsun istedik. Bilecik Belediyesi olarak bu tür durumlarda elimizdeki imkanlar ölçüsünde yardımcı olmaya hazırız. Duyarlı davranışları sebebiyle İHH Bilecik Başkanımız Şemsettin Bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yurt dışında çok anlamlı çalışmaları olan İHH’nın ilimizdeki çalışmalarını da yakından takip ediyor ve imkanlarımız ölçüsünde bizler de katkı sağlamaya çalışıyoruz. Cenabı Allah yavrumuza acil şifalar nasip etsin, hayatını kolaylaştırsın.’’’ ifadesini kullandı.

 

İHH Bilecik Başkanı Şemsettin Yıldırım ise Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can’a katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

BERİVAN AYAĞA KALKMAK İSTİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin