BİDOS 13 ARALIK’A KADAR ÜNİVERSİTEDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizde aktif sivil toplum kuruluşlarından olan Bilecik Doğa Sporları Derneği BİDOS, Bilecik Şeyh Edebali Üniversi’nde stant açarak öğrencilerle buluştu. Ekip üyeleri standda kullandıkları malzemelere, dağcılık ile ilgili kitaplara yer verdi.

 

Dernek Başkanı Feridun Aynur, faaliyetle ilgili, Üniversite öğrencilerinin talepleri doğrultusunda böyle bir stand açtıklarını dile getirdi.

Aynur, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

” Üniversiteden faaliyetlerimize katılan öğrenci arkadaşlarımızın  ‘biz sizi sosyal medyadan araştırarak bulduk, keşke üniversitede tanıtım yapsaydınız sizi daha erken tanır , daha çok faaliyetlerinize katılırdık’ demeleri üzerine böyle bir karar aldık. Öğrenci arkadaşlarımız gerçekten çok ilgililer. Fotoğraflarla yaptığımız sunumlarda Bilecik’te bu kadar güzel yerler var mıydı şeklinde karşılık alıyoruz. Üniversitede geçen zaman gençlerin en kıymetli zamanları. Umarım akıllarında, gönüllerinde güzel hatıralar bırakabiliriz. Biz İlimizi anlatırken aynı zamanda Türkiye Dağcılık Federasyonu faaliyetlerimizi de anlatıyoruz. Bugün burada bir kıvılcım başlatsak belki de ileride bu gençlerin içinden çok kıymetli sporcular, dağcılar, dağ rehberleri çıkacak. 13 Aralık Cuma gününe kadar doğa severleri standımıza bekleriz.”

 

 

 

 

BİDOS 13 ARALIK’A KADAR ÜNİVERSİTEDE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. bilecik en aktif stk sıı helall bee umarım akut gbii potansiyeliii yüksek bir kuruluş olursunuzzz

    Cevapla
Bizi Takip Edin