Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Korkman Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Korkman, kentte faaliyet gösteren basın mensupları ile bir araya geldi.

Bir işletmede düzenlenen kahvaltıya Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve İl Yönetim Kurulu Üyesi, eşi Sevilay Korkman eşlik etti.

CHP)  Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Korkman “Bildiğiniz üzere, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik belediye başkan aday adayıyım. Doğup büyüdüğüm bu topraklarda, Bilecik’imizin büyüdüğünü ve geliştiğini her fırsatta vurgulayan yerel yöneticilerin; ilimize hizmet maksadıyla, ne kadar kötülük yaptıklarının farkındalar mı? Mevcut iktidar ülke genelinde tasarruf tedbirleri alırken; Bilecik belediye’sinin yapmış olduğu savurganlıkları da anlayabilmiş değilim. Her belediyeci veya teknik işlerden biraz anlayanlar, kilit taşlarının ne kadar sağlıklı ve kullanışlı olduğunu bilirler. Oluşabilecek su arızası, kanalizasyon arızası, yağmur suyu hatları gibi tamiratlarda, kilit taşın sökümü ve tamiratının da daha kolay olduğu aşikardır” dedi.

Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Korkman Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin