BİLECİK BELEDİYESİ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz ay, üyesi olduğu Sağlıklı Kentler Birliği’nden ödül alan Bilecik Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen 2014 Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma proje ve uygulamaları özendirme yarışmasında, bir başarıya daha imza attı.

_fotoğraf(1)

32 belediyeden 30’u uygulama, 21’i proje dalında olmak üzere 51 projenin değerlendirildiği yarışmada Metin Sözen Koruma Büyük Ödülü, jüri özel ödülü, TKB’nin 15. yılı şerefine verilen özel ödülün yanısıra, 5 proje, 5 uygulama ve 6 adet korumada süreklilik ödülü ve 13 adet başarı belgesi verildi.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 36 Osmanlı Padişahı Ataları Şeyh Edebali’nin Huzurunda” temasıyla hazırlanan Bilecik Belediyesi Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Projesi ile yarışmaya katılan çalışma, alanında büyük bir beğeni topladı.

osmanlı padişahları tarih şeridi (1)

18-21 Kasım tarihlerinde Antalya’da ödüllerin verileceği yarışmada; Konya, Kayseri, Gaziantep, Kuşadası, Melikgazi, Milas, Nilüfer, Tire, Bergama, Burdur, Diyarbakır, Tarsus, Uzunköprü, Alanya, Eyüp, Konak, Odunpazarı, Safranbolu, Şahinbey belediyeleri çeşitli alanlarda ödül alırken; Adana Büyükşehir Belediyesi, Bilecik Belediyesi, Buldan Belediyesi, Eflani Belediyesi, İncesu Belediyesi, Kadıköy Belediyesi, Kartal Belediyesi, Nevşehir Belediyesi, Selçuklu Belediyesi, Sivrihisar Belediyesi, Talas Belediyesi, Ünye Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesi alanlarında yaptıkları çalışmalar ile başarı belgelerini almaya hak kazandı.

IMG_0051 OSMANLI PADİŞAHLARI TARİH ŞERİDİ  (3) OSMANLI PADİŞAHLARI TARİH ŞERİDİ  (4) osmanlı padişahları tarih şeridi (1) osmanlı padişahları tarih şeridi (2) _fotoğraf(1)

 

 

BİLECİK BELEDİYESİ BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin