BİLECİK BELEDİYESİ GELECEĞİN MÜZİSYENLERİNİ YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in, Kültür ve Sanat şehri olması noktasında, önemli çalışma ve projeleri uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi, bu yıl da gerçekleştireceği müzik kurslarıyla kültür ve sanat anlamında güzel aktiviteler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kültürel ve sanatsal değerlere büyük önem veren Bilecik Belediyesi, müzikle ilgili birçok alanda düzenlediği kurslar ile geleceğin müzisyenlerini yetiştirmeye devam ediyor.

Bilecik Belediyesi  kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında gerçekleştirilecek olan ve geçtiğimiz dönem yüzlerce öğrencinin eğitim aldığı kurslarda, Bağlama, Ud, Keman, Gitar, Ney, Yan Flüt, Ritm-Perküsyon, Zurna, Klarnet ve Türk Halk Müziği alanlarında çeşitli kurslar verilmeye devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, verilecek kurslara başvurular, 19 Ekim 2015 tarihinde son bulacak.

Bütün hemşerilerimizi, sanat ve sanatçıya destek veren Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın destekleriyle ücretsiz olarak verilen kurslarda eğitim almaya davet ediyoruz.

Vatandaşlarımız, kurslarla ilgili ayrıntılı bilgiyi, 0228 212 5715 numaralı telefonlardan alabilirler.

BİLECİK BELEDİYESİ GELECEĞİN MÜZİSYENLERİNİ YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin