BİLECİK BELEDİYESPOR LİGİ LİDER BİTİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 3. Grup’ta, Bilecik Belediyespor sahasında Beykozspor’u 75-57 mağlup etti. Bilecik ekibi ligi lider, İstanbul ekibi de üçüncü sırada tamamlayarak, Erkekler Basketbol Play-Off’a yükselmeye hak kazandı.

bilecik haberleri

Atatürk Spor Salonu’nda, Basketbol İl Temsilcisi Aziz Torun ile sporseverlerin izlediği karşılaşmada, Bilecik Belediyespor, ilk periyotun 3. dakikasında skorbord sistemleri arızalanınca karşılaşmanın hakemi Cemil Uygül ve Serhat Dülker karşılaşmayı durdurdu. 6 dakikalık çalışmanın ardından devam eden karşılaşmanın ilk periyotu Bilecik Belediyespor 20-15, ikinci periyotu 37-33 önde tamamladı.

Oyundaki üstünlüğünü 3’üncü çeyrekte de sürdürüp son çeyreğe 65-44 önde giren Bilecik Belediyespor,  karşılaşmadan 75-57 galip ayrıldı.

Bilecik Belediyespor antrenörü Yeşer Karabulut, çıktıkları karşılaşmanın kendileri için grup lideri maçı olduğunu ve grupta tek mağlubiyetlerini Beykozspor karşısında deplasmanda aldıklarını anımsattı.

bilecik haberleri

Kendisinin doğum günü olduğu için oyuncularının hediye olarak maçı kazanacakları sözünü verdiklerini belirten Karabulut, “Galibiyet ve liderlik benim için doğum günü hediyesi oldu. Deplasmanda Beykozspor’a yenilmiştik ve üzülmüştük. Güzel bir karşılaşma izlettirdik seyircilere. Play-off turu için yarın İstanbul Abdi İpekçi Salonu’nda kura çekimi yapılacak. Grup lideri olduğumuz için avantajlı gireceğiz kuraya. Çünkü iki tane birinci olacağız grupta. Bunun da avantajını inşallah ilerleyen maçlarda yaşarız. 3. Lige çıkmak için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz” dedi.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

 

BİLECİK BELEDİYESPOR LİGİ LİDER BİTİRDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin