BİLECİK BÖYLE EVLENME TEKLİFİ GÖRMEDİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te minibüs şoförü bir genç, kız arkadaşına kornalar eşliğinde evlenme teklifinde bulundu.

 


Şehir hattında minibüs şoförü olarak çalışan bir genç, 10 adet minibüsün üzerine ‘Benimle Evlenir misin?’ yazarak, evlenmek istediği kıza eşsiz bir evlenme teklifi yaşattı.

 

Bilecik şehir hattında minibüs şoförü olarak çalışan İzzet Taş, 2 yıldır arkadaşlık yaptığı Büşra Korun için şehir hattında çalışan diğer arkadaşlarının desteği ile yan yana dizdikleri minibüslerin üzerine “Benimle Evlenir misin?” yazdı.

 

Evine gitmekte olan ve içinde bulunduğu minibüs durdurulan Büşra Korun, minibüsten indikten sonra neye uğradığını şaşırdı. Gördükleri karşısında duygulanan ve karşısında arkadaşı İzzet Taş’ı gören korun göz yaşlarını tutamadı.

 

Daha sonra Korun’un yanına gelen Taş, yanında getirdiği yüzüğü takarak kornalar ve meşaleler eşliğinde evlenme teklifinde bulundu. Korun’un teklife “evet” demesinin ardından çift, müzik eşliğinde dans etti. Genç çift dansın ardından çiftetelli oynadı.

 

Gerçekleştirdiği organizasyonla ilgili olarak çocukluğundan beri bu işin içinde olduğunu hatırlatan Taş, “Minibüslere düşkünlüğümü sevgilim de dahil herkes bilir. Ben birşeyi yapıyorsam dedim eğer bu şekilde olması lazım dedim, kendimize yakışır bir şekilde, kendimize öz olarak yapmamız gerekir dedim. Allah razı olsun arkadaşlarımız destek çıktılar. İçimizden gelerek hazırladık, sevgilimize değer birşey olsun dedik, ömür boyu hiç unutmasın dedik. İnşallah öyle olur” ifadelerini kullandı.

 

Arkadaşları, evlenme yolunda ilk adımı atan çifti, tebrik etti.

BİLECİK BÖYLE EVLENME TEKLİFİ GÖRMEDİ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. 7 Aralık 2016, 23:42

    Helal olsun dolmuşcu kardeşime ve arkadaşlarına çok güzel bir süpriz olmuş.Rabbim iki gencimize iki cihan saadeti versin.

    Cevapla
  2. Emrah yegenim sen bag emi…

    Cevapla
  3. Tebrik ediyorum cok duygulandım cok guzel olmuş bir omur boyu mutluluklar

    Cevapla
    • kardeşim tebrik edediyorum senin için çok güzel bi evlenme teklifi olmuş bizim artık düğüne gelme vaktimiz geldi izett bey tebrik ederim sana

      Cevapla
  4. genç çiftimizi tebrik ediyor . allah tamamına erdirsin diyoruz mutluluklar…

    Cevapla
  5. 8 Aralık 2016, 10:27

    ya Ali Osman kardeş nerden buluyosun böyle haberleri? Sabah sabah ağlattın beni valla. Tebrik ederim,böyle güzel haberlere çok ihtiyacımız var bu günlerde Millet olarak.Ayrıca böyle değişik evlenme teklifi yapan dolmuşçu arkadaş İzzet’e, ona destek veren meslektaşlarını da tebrik ederim.Teklifi kabul eden gelin adayı kızımız Büşra’yı da kutlarım.Allah tamamını erdirsin İnşallah…Teklif böyle olduysa düğünü hiç düşünemiyorum bile…Davetli olmasam bile bu düğüne sırf merakımdan gidecem, yine gidecem. Ali Osman bu gençlerin evlenme düğünlerini de haber yapmalısın.

    Cevapla
    • 8 Aralık 2016, 15:20

      Çok teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için. Amin inşallah bir ömür. Davetli olmasanız da bekleriz kapımız açık ?

      Cevapla
  6. 8 Aralık 2016, 10:51

    Böyle durumlarda insanın arkadaşlarını da yanında görmesi güzel birşey.. Yalnız kardeşim sen çıtayı yüksekten tutmuşsun.. Sonrasında nasıl tatmin edeceksin.. işin zor.. MUTLULUKLAR..

    Cevapla
  7. helal olsun kardeşim rabbim ömür boyu mutluluklar nasip etsin

    Cevapla
  8. Sui abi ben hep bakıyom zaten ama uçakta yapcam bende paraşütle atlarken

    Cevapla
  9. 8 Aralık 2016, 19:48

    Gençlerimize şimdiden mutlulukların devamını dilerim.

    Cevapla
  10. 9 Aralık 2016, 00:24

    Yeni nesil minibüs şóförü.. 3 ü bir arada.. Aşk ve aksiyon dolu bir romantik komedi.. Tebrikler..

    Cevapla
  11. Kocaman yürekli insan yüreğine sağlık bir ömür mutluluklar

    Cevapla
  12. Helal sana Kurtköy ağası

    Cevapla
Bizi Takip Edin