Bilecik-Bursa hızlı tren bağlantısının ihalesi 3 Nisan 2018 Salı günü yapılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik-Bursa hızlı tren bağlantısını sağlayacak proje kapsamında, Bursa-Bilecik altyapı ve üstyapı yapım ile elektromekanik işleri için 3 Nisan 2018 Salı günü ihale yapılacağı öğrenildi.

Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Bursa ile Bilecik arasını 40 dakikalık ulaşım mesafesine düşürecek proje ve gerçekleşecek ihale hakkında bilgi almak için AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

 

Milletvekili Halil Eldemir, ihale ve çalışmalarla ilgili önemli mesajlar verirken dev projenin Bursa; İstanbul, Eskişehir, Ankara ve Konya’yı birbirine bağlayacağını anımsattı.

 

Halil Eldemir, 3 Nisan 2018 Salı günü ihale edileceğini belirterek “Ülkemizin en gelişmiş sanayi şehirlerinden biri olan Bursa ile Bilecik arasında inşa edilen hızlı demiryoluyla Bursa; İstanbul, Eskişehir, Ankara ve Konya’ya bağlanacak.

103 kilometre uzunluğundaki proje iki kesimden oluşmaktadır. Bursa-Yenişehir kesiminde altyapı yapım çalışmaları devam etmektedir.

 

Yenişehir (Bursa)-Osmaneli (Bilecik) altyapı yapım ve Bursa- Yenişehir-Osmaneli (Bilecik) arası üstyapı ve elektromekanik işleri 3 Nisan 2018 Salı günü ihale edilecektir.

 

Proje tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası 2 saat 15 dakika, Bursa-Eskişehir arası 1 saat 5 dakika, Bilecik- Bursa 40 dakika olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Bilecik Sakarya Gazetesi

Bilecik-Bursa hızlı tren bağlantısının ihalesi 3 Nisan 2018 Salı günü yapılacak
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. hızlı tren Osmaneliye değil Vezirhan yada Bilecik güzergahında olmalı. Ne işi var Osmanelide Bileciğimiz gelişsin arkadaşlar

    Cevapla
  2. Ordan olsun burdan olsun yüzünden kaç yıl kaybedildi.Hızlı tren karayolundan önce bitecek gibi

    Cevapla
  3. Şu bilecik- yenişehir arası yolda bi bitsede insanlar rahatlasa hani bilecik te kalkınsa artık bitse şu yol. YOL BİTSE ŞU YENİŞEHİR-BİLECİK ARASI OLAN YOL. YOL YOL BİTSEDE İNSANLAR RAHATLASA YENİŞLEHİR-BİLECİK ARASI YOL BİTSE ARTIK HANİ İYİ OLURDU, FENA OLMAZDI YENİŞEHİR-BİLECİK ARASI YOL BİTSE ….

    Cevapla
  4. yenişehir yolu bitti buda yakında biter.

    Cevapla
Bizi Takip Edin