BİLECİK İÇİN BİR ARAYA GELDİLER “marka kent olma yolunda ilerliyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik ilinin sosyoekonomik eğilimlerinin ve önceliklerinin belirlenmesi adına düzenlenen “Bilecik Ortak Akıl Toplantısı” Bozüyük’te Bilecik Valisi ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Tahir Büyükakın’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

17-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Bilecik Ortak Akıl Toplantısı”na; Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının ve STK’ların temsilcileri ile Bilecikliler katıldı.

 

Toplantının açılışında konuşan ve Bilecik’in kalkınma ve gelişme sürecinde katkısı bulunan tüm paydaşların, Bilecik için daha fazla çalışması gerektiğine vurgu yapan Vali Büyükakın, toplantının hayırlı sonuçlar doğuracağına inandığını belirtti.

 

Vali Büyükakın konuşmasının ardından ortak akıl toplantısına geçildi. Sabancı Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve aynı zamanda Arama Danışmanlık firması kurucusu ve sahibi Doç. Dr. Oğuz Babüroğlu ile ekibinin moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Bilecik Ortak Akıl Toplantısı”nda, Bilecik ilinin sosyoekonomik gelişme eğilimleri ve öncelikli müdahale alanları ortaya konuldu.

Bilecik marka kent olma yolunda ilerliyor

Arama toplantısına katılan ve gruplar halinde çalışan katılımcılar, üniversite ve kentin bütünleşmesi gerektiğinin altını çizdi. Katılımcılar, gençlere yönelik geliştirilecek sosyal alanlarla birlikte bu bütünleşmeye katkı sağlanacağını dile getirdiler. Arama toplantısına katılan paydaşlar, Bilecik’teki kaynakların Bilecik’te değerlendirilmesi gerektiğini ve bu şekilde Bilecik’in marka kent olma yolunda hızla ilerleyeceğini söylediler.

 

Bilinirlilik artırılsın

Bilecik ilinin marka değerinin ve bilinirliliğinin artırılmasının önemine işaret eden katılımcılar, bunun sağlanması adına da Türkiye çapında bir tanıtım kampanyasının gerçekleştirilebileceğini söylediler. Arama toplantısı iştirak eden katılımcıları, şehir ile ilgili alınan kararların ortak akılla alınmasının üzerinde durdular.

 

Bilecik Arama Toplantısı’nın ikinci günündeyse katılımcılar, küçük gruplar halinde projelerinin sunumu yaparken, bu projelerin çeşitli değerlendirmelerde de bulunacaklar.


İLGİLİ HABER

BİLECİK İÇİN BİR ARAYA GELDİLER “marka kent olma yolunda ilerliyor”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 17 Şubat 2018, 23:42

    HERKESTE AKIL,,,akıl ;;;;;;;;;;;;;,…….ORTAK GÖNÜL LAZIM…..gönül birliği,,,,,,,,GÖNLÜMÜ DİNLEYEN AKLIMI SEVEYİM demek AKLISELİM…..”””””””Kİ,,,,YOKSA BULAMAZSIN DEMİŞ KIRKLAR MECLİSİ….

    Cevapla
  2. 19 Şubat 2018, 10:08

    yalova sonradan il olmasına ragmen bilecik gectii chplii biz akp liyizz ama neden yatırım yok

    Cevapla
  3. beledye baskanı gebze dilovası imes sanayi bölgesini görsünn görüsşler alınsınn

    Cevapla
Bizi Takip Edin