Bilecik İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerinin olduğu heyet, Belediye Başkanı Nihat Can’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Belediye Başkanı Nihat Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Merkez İlçe Başkanı Öztürk ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

Ziyareti hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’ AK Partimiz Merkez İlçe Başkanımız Nail Öztürk ve Değerli Yönetim Kurulu Üyelerinin olduğu heyet, Belediye Başkanlığı görevimiz için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretleri dolayısıyla Başkanımız Nail Öztürk ve beraberindeki konuklarıma çok teşekkür ediyor, güzel çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. İnşallah hep birlikte güzel şehrimiz Bilecik için çalışmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

 

Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ise yoğun program ve gündem dolayısıyla Belediye Başkanlığı tebrik ziyaretini şimdi yapabildikleri bilgisini vererek, Belediye Başkanı Nihat Can’a çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bilecik İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 20 Temmuz 2018, 17:13

    SAYIN BAŞKANIM ÖNCELİĞİ MAHALLENE VERİR ORADAN BAŞLARSIN İNŞALLAH.NEDE OLSA DOĞUP BÜYÜDÜĞÜN YER.ARTIK ORADAKİ ÇİRKİN GÖRÜNTÜYR BİR PROJE BAŞLATIRSIN .İYİ ÇALIŞMALAR.

    Cevapla
Bizi Takip Edin