BİLECİK İÇİN EL ELE VERDİLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşitli çalışmalar ve temaslar için ilimizde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; beraberinde Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can ve İl Başkanı Fikret Karabıyık ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

İki günlük Bilecik programı kapsamında ilimizde ağırladığımız Bakan Fatih Dönmez, şehir esnafı ve vatandaşlarla görüşerek, hayırlı işler temennisini iletti.

 

Belediye Başkanı Nihat Can ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’İlimizdeki temasları kapsamında hemşehrimiz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Milletvekilimiz Selim Yağcı ve partili kardeşlerimizle birlikte esnafımızı ziyaret ettik, selamlaştık, hayırlı işler temennimizi ilettik. Kabinemizin değerli üyesi Bakanımızın destekleri ile insanımız ve esnafımız için güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

Milletvekili Selim Yağcı ise Bilecik’in gelişmesi ve her alanda değer kazanması için var güçleriyle çalıştıklarını kaydederek; ‘’ Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın kabinesindeki değerli Bakanımız ve Hemşehrimiz Fatih Dönmez, İl Başkanımız Fikret Karabıyık, Belediye Başkanı kardeşim Nihat Can ve kıymetli partililerimizle birlikte esnafımız ve vatandaşlarımızla kucaklaştık. Müminlerin Bayramı Cuma gününün bereketi ve muhabbetini paylaştık.’’ ifadelerini kullandı.  

BİLECİK İÇİN EL ELE VERDİLER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin