BİLECİK İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Süleyman Elban başkanlığında yapıldı.

 

Vali Elban, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, 15 Temmuzda ülkede yaşanan hain saldırılar sonucu başta sayın cumhurbaşkanımızın ve milletin gayretiyle hain saldırının amacına ulaşamadığını söyledi.

 

Saldırılar sırasında 300’e yakın vatandaşın ve güvenlik kuvvetlerinin şehit olduğunu belirten Vali Elban, şöyle konuştu:
“Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize de başsağlığı diliyorum. Bu hadiselerde millet olarak hiç yaşanmasını istemediğimiz ve yakın tarihimizde yaşadığımız en kanlı ve kötü olaylardan birini yaşadık. İnşallah Allah bir daha bu millete böyle sıkıntılar yaşatmaz, böyle acı olaylarla karşı karşıya gelmeyiz. Bu olaylardan hem kamu görevlileri olarak bizlerin hem vatandaşlarımızın hatta dünyanın çıkaracağı dersler var. Dolayısıyla bu olayları iyi tahlil etmemiz gerekiyor. Bu olayları da tahlil ederken herkes kendi görev ve sorumluluk alanında bu olayların bir daha yaşanmaması için de elinden ne geliyorsa yapması gerektiğini ve yapmamanın sonuçlarının bu olacağını bilmesi gerekir.”

 

BİLECİK’İN 2016 YILI ÖDENEĞİ: 328 MİLYON TL

Bilecik genelinde birçok projenin yer aldığını ve bu yıl içinde 672 adet projenin uygulandığını bildiren Vali Elban, “Bu dönem sonu itibariyle bunların 54 adeti gerçekleştirilmiş ve tamamlanmıştır. 251 adedinde çalışmalar devam ediyor, 58’i ihale aşamasında, 309 adedinde ise henüz işe başlanmamış. Bu projelerin toplam değeri  1 milyar 46 milyon liradır. 2016 yılında bunlara tahsis edilen ödenek miktarı 328 milyon liradır. Bu dönem sonuna kadar harcanan para 80 milyon lira civarında olup, bu da harcanacak miktarın yaklaşık yüzde 24’üne tekabül etmektedir. ” diye konuştu.

 

İlçe kaymakamları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ile belediye başkanlarının katıldığı toplantıda, 2016 yılı yatırımları ve projeler, yatırımcı kuruluşlar tarafından anlatıldı.

DSC_9503 DSC_9485 DSC_9488 DSC_9490 DSC_9491 (1) DSC_9497
BİLECİK İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin