Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yatırımlarına Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üniversiteyle ICI Teknoloji Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile ICI Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında araştırma işbirliklerine ve teknoloji transferine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

 

Protokolün imzaları 29 Mart 2019 tarihinde Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş ve ICI Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Işık tarafından atıldı. Yeni teknolojiler konusunda etkinliğin artırılmasını, üretilen bilginin ekonomik katkıya dönüşmesini, ortak Ar-Ge projeleri ve girişimcilik konularında uzun dönemli iş birliği kurma niyetlerini kurumsal temellere dönüştürmek amacıyla imzalanan işbirliği protokolü 3 yıl süre ile geçerli olacak.

 

İmzalanan protokol ile; ICI Teknoloji ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi TTO arasında yeni teknoloji konularında ortak Ar-Ge projeleri gerçekleştirilecek, girişimcilere yatırımcı bulunması konusunda çalışmalar yapılacak, TTO kuluçka ve hızlandırıcı programlarındaki girişimcilere ICI Teknoloji altyapısı kullandırılacak, girişimci değerlendirme kurullarında karşılıklı değerlendirici olarak destek sağlanacak, hizmetlerin, seminerlerin ve etkinliklerin tanıtımı yapılacak ve desteklenecek, ICI Teknoloji ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi TTO’nun mentör ağları karşılıklı olarak paylaşılacak.

 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş; Üniversite olarak teknoloji yatırımlarına son derece önem verdiklerini ve Üniversiteyi yalnız Türkiye’de değil dünya ölçeğinde teknoloji geliştiren bir yapıya kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi. Sanayi işbirliklerinin kendileri için son derece önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Rektör Taş, ICI Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Işık’a teşekkür etti ve imzalanan protokolün herkese hayırlı olmasını diledi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yatırımlarına Devam Ediyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin