BİLECİK TÜRKİYE FİNALİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanlığının sporun tabana yaygınlaştırılması , daha fazla müsabakanın yapılması , kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturması için başlattığı Anadolu Yıldızlar Ligi 2016-2017 sezonu Badminton Türkiye Şampiyonası Finali İlimizde , İstasyon Spor Salonunda yapılan açılış töreni ile coşkuyla başladı.

 
Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Türkiye Finali açılış Bilecik Vali yardımcısı Mustafa Kemal Özgün ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Spor Bölüm Başkanı ve Rektör danışmanı Raif Zileli,Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, İllerden gelen antrenörler, hakemler, sporcular ve sporcu velileri katıldı.

 

 
Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonası Final Müsabakalarına 13 İlden 16 kulüp, 85 sporcu kafilesi katılmış olup, müsabakalarda 20 hakem görev yapacaktır.

 
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, sporculara hitaben yaptığı açılış konuşmasında; Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun simge şehri, ‘‘İnsanı Yaşatki Devlet Yaşasın diyen’’ Şeyh Edebali’ nin diyarı Ertuğrulgazi’nin sancağı olan Bilecik’imizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum.

 

 

Sevgili Sporcular; Öncelikle grup müsabakaları Çeyrek Final ve Yarı Final Müsabakalarında çok büyük başarılar göstererek Anadolu Yıldızlar Liginde finale yükselmenizden dolayı hepinizi tebrik ederim. Düzenli ve disiplinli çalışmalar sonucu bu güzel branş’ı en güzel şekilde temsil edeceğinize ve ay yıldızlı bayrağımızı uluslar arası arenada dalgalandıracağınıza can-ı gönülden inanıyorum diyerek. ‘‘Müsabakalarda sportmen ve centilmence mücadele ederek müsabakaları başarılı bir şekilde sonuçlandırmanızı temenni ediyor, tüm sporcularımıza sağlıklı ve başarılı bir şampiyona diliyorum.Anadolu Yıldızlar Ligi Projesinden ve Türkiye Finalinin İlimize verilmesinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımıza , İlimiz sporuna desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, Ticaret ve Sanayi odası Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün sporculara hitaben yaptığı açılış konuşmasında, Böylesine güzel bir organizasyonda İlimizde bulunmanızdan dolayı çok mutluyum , Sizlerle gurur duyuyorum diyerek. Sporculara başarılar diledi.

 

 

Programa Katılan Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün’e ve Badminton Federasyonu tarafından Spora verdikleri desteklerden dolayı plaket ve hediye takdim edildi.

 
Açılış Seromonisi Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibinin sahne alması ile renkli görüntülere sahne oldu. Halk oyunları gösterilerinin sona ermesi ile Final müsabakaları başladı.

 

BİLECİK TÜRKİYE FİNALİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin