BİLECİK VALİ YARDIMCISI EKREM BALLI, NEREYE ATANDI?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi.

 

Kararname ile 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. Ayrıca 30 kaymakam ve vali yardımcısı bakanlık merkez birimlerinde görevlendirildi, 9 mülki idare amiri de diğer görevlere atandı. Kararname haricinde yapılan atamalarla ise 12 mülki idare amirinin bakanlık bünyesindeki görev yeri değiştirildi.

 

VALİ YARDIMCISI BALLI, ORDU VALİ YARDIMCILIĞINA

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Bilecik Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, 1. derece kadrolu Ordu Vali Yardımcılığı görevine atandı.

 

Öte yandan, daha önce Burdur-Gölhisar ve Isparta-Senirkent Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulunan, daha sonra sırasıyla; Ankara-Sulakyurt, Kars-Digor Kaymakamlıkları, Tunceli Vali Yardımcılığı, Isparta- Senirkent, Denizli-Tavas, Giresun-Görele, Tekirdağ-Şarköy Kaymakamlıkları, Eskişehir Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunan Ballı, Ağustos 2012 tarihinden bu yana Bilecik Vali Yardımcılığı görevini yürütmekteydi.

gonul-elcisi-bilecik-7

BİLECİK VALİ YARDIMCISI EKREM BALLI, NEREYE ATANDI?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 3 Aralık 2016, 13:58

    sayın valim yenı atanmıs oldugunuz ordu ılıne görvıniz hayırlı olsun bilecik muhtarları adına yenı gorevinizde basarılar dilerız

    Cevapla
Bizi Takip Edin