BİLECİK VALİLİĞİNDEN ÖNEMLİ DUYURU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde Valilik yöneticilerinin adı ve ünvanları kullanılarak, bağış ve yardım talebi adı altında iş adamlarından para istediğine dair duyumlar alınmaktadır.

 

Bilecik Valiliği’nin veya herhangi bir kamu kurumunun iş adamlarından veya vatandaşlardan herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir yöntemi kesinlikle söz konusu olamaz.

 

 

Valilik, herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşların ise Bilecik Valiliği’nin (0228 2121024), Emniyet Müdürlüğü’nün (155) veya Jandarma Komutanlığı’nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunulması önemle rica olunur.

BİLECİK VALİLİĞİNDEN ÖNEMLİ DUYURU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Evet benide “Toplu sünnet yapacağız sizinde bir çocuğumuzun masraflarını karşılamanızı bekliyoruz.” diye aramışlardı. Birde şu cümleleri kullanıyorlar “Sayın Cumhurbaşkanımızın teşvikiyle düzenliyoruz sizin isminizin orada geçmesi sizin yararınıza olur böyle bir organizasyona katılmak istemez misiniz.” gibi gibi

    Cevapla
Bizi Takip Edin