BİLECİK YABANCI TURİSTLERİN UĞRAK NOKTASI OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik, yurt içinden ve yurt dışından gelen bisikletli gruplara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

İstanbul, Ankara, Sakarya, Bursa, Kocaeli ve Eskişehir gibi metropol şehirlerin kavşak noktasındaki şehir Bilecik, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası oluyor.

 

 

İspanya’nın Zaragoza şehrinden yola çıkan 25 yaşındaki bisikletli, çıktığı dünya turunda, ata toprakları Bilecik’te mola verdi.

 

 

Anadolu üzerinden Karadeniz ve Gürcistan’ı aşarak dünya turu düzenlemeyi hedefleyen Pablo Andres, Bilecik ve ülkemize duyduğu hayranlığı ifade etti.

 

 

Turu kapsamında şu ana kadar 4 bin 500 kilometre yol kateden Pablo Andres gittiği şehir ve ülkelere Bilecik’in güzellik ve özelliklerini aktaracak.

 

 

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz, şehrimizi ziyaret eden ekibi Tarihi Saat Kulesi önünde ağırlayarak, ilimiz tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi.

 

 

Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde misafirperverliğin güzel bir örneğini daha sergilediklerini belirten Hakan Yavuz, Bilecik Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

 

Tarihi Saat Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çeken çifte; Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz, Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan çantaları taktim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

BİLECİK YABANCI TURİSTLERİN UĞRAK NOKTASI OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Bilecik’te mecburen mola verecek, arazi ve yol şartları bisiklet sürmeye elverişli değil ki burada? 1 metrelik bisiklet yolu bile yok. Şehrin dışına araçla çıkıp yoluna devam etmiştir.

    Cevapla
Bizi Takip Edin