Bilecik’e 2 Madalya ile Döndü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimiz satrancının en hızlısının belirlendiği keyif dolu maçlara sahne olan Hızlı ve Yıldırım Satranç Turnuvaları hafta sonu yapılan maçlarla son buldu.

Ülkemizin başarılı sporcularından Ezgi YILMAZ BABAOĞLU iki turnuvalarda toplamda 16/15 puan alarak kayıpsız 2 madalya ile evine döndü.

 

Yıldırım turnuva sonucunda 9/8.5 puanla 1. olurken , Hızlı satranç turnuvasında 7/6.5 puanla Cumhur BABAOĞLU ile aynı puanda avarajla 2. olarak turnuvaya damgasını vurdu.

 

Turnuva sonucuna göre İlimizi Türiye Hızlı ve Yıldırım satranç turnuvalarında Babaoğlu ailesi temsil edeceklerdir.
Turnuvada görev yapan hakemlerimiz Hayri BAYRAK, İdris AYDIN ,Sefer KILIÇASLAN, Sefer GENCOGLU ve Muhsin SURMELİ’ye emekleri için ederiz.

 

Görsel olarak sporularımızın ilgisini çeken Yıldırım ve Hızlı satrancı Bilecik ilinde yaygınlaştırmak ve her ilçede gerçekleştirmek istemekteyiz.Bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen Spor İl Müdürümüz Sayın Aslan YILDIZ ‘e teşekkürü borç biliriz.

 

Bilecik’e 2 Madalya ile Döndü
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Santranç haberleri için çok teşekkür inşallah il ve ilçeler yapılan santranç turnuvalar olur ve sizlerin sayesinde bizlerde katilabiliriz, sogutten selamlar. Santranç haberleri için sizleri takibe devam ediyoruz

    Cevapla
Bizi Takip Edin