BİLECİK’E DE BU YAKIŞIRDI! – Şahin’i “Can” Karşıladı…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin Mazbatasını alarak Belediye’ye gitti.

Milletvekili Yaşar Tüzün ile CHP ve İYİ Partililerden oluşan kalabalık marşlar eşliğinde halkı selamlayarak Belediye’ye gitti.

 

Belediye bahçesinde Nihat Can, Daire müdürleri ve personelin karşıladığı Semih Şahin ve Nihat Can’ın samimi davranmaları;” İşte Bilecik’e Bu Yakışır” dedirtti.

 

Burada konuşan Nihat can, Bu bir bayrak yarışı Güzel bir seçim kampanyası yaptık her ikimiz de tabi ki milletin verdiği karar her şeyin üstündedir.” dedi.

 

Can konuşmasına şöyle devam etti: “Buna saygı duymak lazım tabi ben bu devirleri çok gördüm. Tabi şunu söylemek lazım bana ne görev düşerse Bilecik’in hizmetinde beraber çalışmaktan mutluluk duyarım. Yapılması gereken de odur. Buradaki maksadımız Bilecik’e hizmet yarışı yoksa bir gaye yok. Makamlar gelip geçici, Önemli olan insanların yanındaki makam. Ben bu bakış açısındayım dolayısıyla semih de arkadaşım. Başarıları daim olsun, bize nerede görev düşerse yanında olduğumu tekrar belirtmek istiyorum. Tebrik ediyorum, hayırlı olsun.”

Nihat Can’ın ardından konuşan Başkan Şahin ise, Nihat Can ile çocukluk arkadaşı olduklarını vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi:

 

“Gösterdiği nezaketten dolayı Nihat arkadaşıma teşekkür ediyorum. Bu biraz sevgiden kaynaklanıyor, biz sonuçta çocukluk arkadaşıyız Nihat ile. Yani bizler Bilecik için ne iyi olacaksa yine beraber yapacağız. Mazbatayı aldığımda yaptığım konuşmada 70 bin kişinin başkanıyım demiştim, aynı düşünceyle yönetimimizi 5 yıl boyunca sürdüreceğiz, hep birlikte herkesin katkısıyla, bizim sözümüzle ortak akılla Bilecik’i en iyi noktalara getirmek istiyoruz. Sayın başkanıma da verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Nezaketiyle de bizi onurlandırdı teşekkür ediyorum kendisine.”

BİLECİK’E DE BU YAKIŞIRDI! – Şahin’i “Can” Karşıladı…
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. 4 Nisan 2019, 18:37

    Selim yağcı utansın be

    Cevapla
  2. Bilecik lilerede bu yakisir bazi arkadaslar yok hayret basarilar semih baskan

    Cevapla
  3. Nihat beyi tebrik ederim adam gibi adamdı,ama selim yağcının kurbanı oldu…

    Cevapla
  4. 4 Nisan 2019, 23:17

    Selim yağcı yazıklar olsun partimizin getirdiği durum

    Cevapla
  5. selim beyin cezası nihat beye kesildi yazık oldu

    Cevapla
  6. 4 Nisan 2019, 23:53

    selim yagcı istifaaaaa

    Cevapla
  7. 6 Nisan 2019, 16:12

    Teşekkürler Nihat Başkan sanada bu yakisirdi

    Cevapla
Bizi Takip Edin