BİLECİK’E YAPILACAK YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti il Başkanı Fikret Karabıyık,  Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakanımız Fatih Dönmez, konuklarına teşekkür etti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bilecik Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Belediye Başkanımız Nihat Can’ı tebrik eden Bakan Fatih Dönmez, Belediye Başkanı Nihat Can’a kolaylıklar diledi.

 

Belediye Başkanı Nihat Can ise ziyareti hakkında; ‘’Şehrimizi şahlandırmayı kendilerine vazife edinen, yol arkadaşlarımız; Milletvekilimiz, İl Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımız ile birlikte, değerli ağabeyimiz, gururumuz, hemşehrimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez Bey’i ziyaret ettik. 31 Mart Yerel Seçimlerinde üstlenmiş olduğum kutlu vazifeyi zafere ulaştırmak için istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza destekleri ve katkıları sebebiyle teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah #Hedef11sloganı ile şehrimizde 11 Belediye Başkanı çıkararak bir ilki yaşayacağız.’’ ifadelerini kullandı.

BİLECİK’E YAPILACAK YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 7 Aralık 2018, 16:48

    güldürmeyin park ve bahceden baska ne yaptınızzz iktidarın nimetlerinden yararlandıkmıı bizz diğer sehirere göre yalova muhalefet partili ama gidin görünn bu millet referandumda gbi sandıkta verecekk

    Cevapla
  2. size genel merkez ikaz vericeginee ödül verdii referandumda hayır cıkması selim yagcı kazandııı akp kaybbettii

    Cevapla
  3. çok güzel bir tablo birlik beraberlik gerçekten çok önemli. artık siyasilerden bileciğin öz evlatlarına sahip çıkarak bilecikli brokratlar çıkarmalarını bekliyoruz. rabbim kolaylık versin

    Cevapla
  4. Şahsi beklentileriniz uğruna Bileciği uçuruma attınız, bir eksik var

    Cevapla
  5. Şahsi beklentiniz yüzünden 81 il içinde tek lise mezunu başkan adayı bize yamadınız

    Cevapla
  6. EYT yi çözmek zorundasınız… ,hakkımızı helal etmiyoruz EYT…

    Cevapla
Bizi Takip Edin