BİLECİKLİ ÖĞRENCİ MATEMATİK OLİMPİYATINDA BRONZ MADALYA ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geleneksel hale gelen Matematik-Fen Olimpiyatları’nın 13’üncüsü İstanbul Şefkat Eğitim kurumları Gaziosmanpaşa kampüsü Anadolu lisesinde düzenlendi.

İstanbul Şefkat Eğitim kurumları tarafından 7 ve 8’inci sınıf öğrenciler arasında düzenlenen 13’üncu matematik fen yarışması 25 mart 2018 tarihinde saat 10.00 da gerçekleşti Yarışmada 20 matematik ile 20 fen sorusunu öğrenciler 80 dakikalık zamanda cevaplamak için yarıştı.

 

Bilecik Murat Hüdavendiğar Ortaokulu 7’inci sınıf Öğrencisi Mehmet Serhat Aktaş Bronz madalya alarak, büyük bir başarıya imza attı.

 

Öğrencinin Eğitim Danışmanı ve Matematik Olimpiyat Öğretmeni Ramazan Yalçın; “Olimpiyatların uzun soluklu bir yarışma olduğunu ve düzenli çalışıldığı zaman başarının geleceğini belirtti.

 

Mehmet Serhat ile 1 yıldan fazla düzenli olarak her hafta sonu çalıştığını belirten Yalçın “Bu düzenli ve öz verili
çalışmanın meyvesidir.Bundan sonraki yarışmalara da hazırlanıyoruz.İnşallah Bilecik iline yine madalyalar ile döneriz.Öğrencimin bu başarısından dolayı ailesini,okuldaki öğretmenlerini ve tabiî ki bu hazırlık sürecinde en büyük çalışmayı gösteren öğrencimi tebrik ediyorum.Başarılar diliyorum.” dedi.

BİLECİKLİ ÖĞRENCİ MATEMATİK OLİMPİYATINDA BRONZ MADALYA ALDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 5 Nisan 2018, 13:38

    aslında ben ve cetem olucaktı ama kardeslerımız bırıncı olsun dıye katılmadık

    Cevapla
Bizi Takip Edin