Bilecik’te 100. Yıl Duvarı Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 100. Yıl Duvarı’nın açılışı, protokol üyeleri ve vatandaşların katıldığı törenle hizmete açıldı.

Tevfikbey Caddesi üzerinde bulunan alanda gerçekleştirilen açılış programına Vali Bilal Şentürk, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Bilecik İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ve muhtarlar katıldı.

Belediye Başkanı Semih Şahin açılışta yaptığı açıklamada çok özel bir günü yaşadıklarını belirterek, ‘’Bu bizim için özel bir açılış. Atatürk’ü her anımızda her yaptığımız işte, O’nun yanında ve O’nun izinde olacağız. Bu yüzden bu açılış benim için çok önemliydi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’nci yılında onu ve fikirlerini bir kez daha anmak için bir arada bulunuyoruz. Bugüne kadar attığımız tüm adımlarda Atamızın fikirleri, düşünceleri her zaman yolumuzun en büyük ışığı; devrimleri ve ilkeleri ise rehberimiz olmuştur ve olmaya devam edecektir.Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözünden yola çıkarak bizler de şehrimiz için izi silinmeyecek projeler gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Atamızın değerli anısına, bugün ve yarınlarda da hep hatırlanması için yaptığımız 100. Yıl duvarımızın açılışını sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz.” dedi.

100 Yıl Duvarı çalışmasında Bilecik mermeri kullanılırken, peyzaj çalışmasında ise Bilecik Belediyesi Sera alanında yetiştirilen çiçekler kullanıldı.

Bilecik’te 100. Yıl Duvarı Açıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. karşısından birde duvarı görseydik iyiydi..

    Cevapla
  2. Artık bu resimlere bakarak karnımız doyar. Çok büyük bir Belediye hizmeti olmuş. Belediyenin ilk hizmeti bu ne bekliyordunuz. Ya heykel ya resim. Fazla birşey beklemeyin. Proje falan varsa da heykel projesidir.

    Cevapla
  3. 11 Kasım 2019, 18:57

    İşin içinde atatürk oldumu ne maliyeti ne gerekliliği kime nasıl hangi şartlarda ve ortamda!! Bu işin verildiğini sorgulada göreyim,direkt olursun atatürk düşmanı.

    Cevapla
  4. madem böyle bir şey yapılacaktı neden daha önceden küçük tablolar asıldı o tablolar sadece 2 ay orada asılı kaldı onların maliyeti kimin cebine gitti bu sokakta zaten var olan direkler sökülüp başka direkler takıldı bunca harcama tamamen boş atatürk resmi olunca kimse maliyetini cebe giren parayı sormuyor nede olsa vatandaşın cebinden çıkıyor

    Cevapla
  5. Chp, kurucu genel başkanına sâhip çıkıyor.

    Cevapla
Bizi Takip Edin