BİLECİK’TE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Bilecik Engelsiz Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği tarafından program düzenlendi.

dsc_0293
Cumhuriyet Meydanı’nda Bilecik Engelsiz Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programda dernek başkanı Halit Altıntaş tarafından Atatürk anıtına çelenk koyuldu.

 

Burada bir konuşma yapan Altıntaş, Türkiye’de yaklaşık 6 yıldır engelliler ile ilgili yoğun bir çalışma yapıldığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın engelliler üzerinde güzel çalışmalar yaptığını ve elinden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştığını söyledi.

 

ONLAR 1 GÜN SEVİNİR, SİZ 3 GÜN SEVİNİRSİNİZ

Engelli olmanın zor bir durum olduğunun altını çizen Altıntaş, “Allah’a şükürler olsun hiç yürüyemeyen, konuşamayan, görmeyen arkadaşlarımız var. O yüzden her zaman için halimize şükretmemiz lazım. Bir engelliyi yolda gördüğünüz zaman ona yardımcı olmaya çalışalım, onun hal hatrını soralım. onu sevindirelim, o birgün sevinir ama sizler 3 gün sevinirsiniz. Elimizden geldiği kadar engellilerimiz komşularımız olsun, yakın çevremizdekiler olsun onlara yardımcı olalım. ” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmanın ardından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü öğrencileri tarafından temin edilen iki tekerlekli sandalye, Gölpazarı açık cezaevinde bulunan engelli mahkumlara ulaştırılmak üzere görevlilere teslim edildi.

 

Öte yandan Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 05 Aralık 2016 Pazartesi günü saat 14.00’da Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle program düzenleneceği öğrenildi.

 

dsc_0360 dsc_0339 dsc_0309 dsc_0293 dsc_0288 dsc_0280

BİLECİK’TE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin