BİLECİK’TE 7’DEN 70’E DEMOKRASİ NÖBETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin üçüncü yılında, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında, vatandaşlar demokrasi nöbeti tuttu.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki nöbete, Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Bulut, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık,  İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, gazi ve şehit yakınları, kurumlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partiler ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

Bilecik’in taşıdığı tarihi önem itibarıyla Ahlat’tan sonra bu kentte görev yapmanın kendisi için çok büyük bir anlam olduğunu söyleyen Vali Bilal Şentürk,

“Bin yıldır bu topraklardayız”, “Bu topraklardan bizleri kazımak isteyenler, bizleri birbirimize düşürerek ancak emellerine ulaşacaklarını biliyorlar. Düşman karşımızda olduğunda Kurtuluş savaşında olduğu gibi o düşmanlara bu millet her zaman haddini bildirmiştir. Birliği beraberliği ile kalbinin birlikte atmasıyla yoklukta bile zaferler kazanmasını bilmiştir.” dedi.

 

Nöbet sırasında özellikle çocuklar ve kadınlar, ellerinde Türk bayraklarıyla uzun süre sahnede marşlar söyledi. Nöbette, şiir dinletilerinin yanı sıra 15 Temmuz’u anlatan çeşitli belgesellerin yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı.

 

Vatandaşlar geç saatlere kadar meydanda nöbetini sürdürdü.

 

BİLECİK’TE 7’DEN 70’E DEMOKRASİ NÖBETİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. CHP li Belediye başkanı nerede?
    Yazık çok yazık.

    Cevapla
  2. Ya Allah aşkına ne istiyorsunuz CHP’lilerden? ırk, din ayrımı yapmayın artık.Siz nrdn biliyorsunuz Sn. Belediye Başkan’ının orda olmadığını?Tam kadro oradaydık.

    Cevapla
  3. Vatan konusunu siyasete bağlayan arkadaşlar size çok yazık, akp chp yok bu davada at gözlüğünüzü çıkarın artık

    Cevapla
Bizi Takip Edin