BİLECİK’TE ADAM ÖLDÜREN ZANLI VE HIRSIZLAR YAKALANDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Ağustos ayı içerisinde Suç ve kabahatlerin işlenmesinin önlenmesi, silah, mühimmat, kaçak mal ve her türlü suç eşyasının ele geçirilmesi, aranan kişilerin yakalanması, meydana gelen olayların ve suçların aydınlatılması, suç işleyenlerin ve Şüphelilerin yakalanmaları amacı ile 01/08/2016 ile 31/08/2016 tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerde yapılan, Asayiş Kontrolleri ve Aramalarında;

 

KASTEN ADAM ÖLDÜRME ZANLISI YAKALANDI!

2010 yılında Van İli Çaldıran İlçesinde meydana gelen Kasten Öldürme olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğümüz bünyesindeki ekiplerin yapmış olduğu titiz çalışmalar neticesinde; kasten öldürme olayının zanlısına ait ikamet adresi tespit edildi. Bahse konu olayın zanlısı 22.08.2016 tarihinde üzerinde bulunan sahte kimlikle beraber yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı; cezaevine teslim edildi.

 

HIRSIZLARDAN İKİSİ YAKALANDI!

İlimizde faaliyet gösteren bir işyerinde 23.08.2016 tarihinde gerçekleşen hırsızlık olayında bir miktar nakit para ve malzemenin çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğümüz bünyesindeki ekiplerin yapmış olduğu titiz çalışmalar neticesinde olayın şüphelileri tespit edildi. Tespit edilen şüphelilerden ikisi çevre İllerde yakalandı. Diğer şüpheliyi yakalama çalışmaları devam etmekte.

 

İŞYERLERİNİ SOYAN HIRSIZ YAKALANDI!

İlimiz Gölpazarı İlçesinde 19.08.2016 ve 25.08.2016 tarihlerinde iki ayrı işyerinde gerçekleşen hırsızlık olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğümüz bünyesindeki ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde her iki olayın da şüphelisinin aynı şüpheli şahıs olduğu tespit edildi. Tespit edilen şüpheli 02.09.2016 tarihinde ekiplerimiz tarafından Sakarya İlinde yakalanarak, Gölpazarı İlçemizde adli makamlara çıkarıldı. Şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

 

BAZ İSTASYONU HIRSIZLARI YAKALANDI!

İlimiz Bahçelievler Mahallesinde bulunan Baz İstasyonunun Konteynırı içerisinde bulunan malzemelerin 26.08.2016 tarihinde çalınması olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğümüz bünyesindeki ekiplerimizin başlattığı araştırma ve yakalama çalışmaları neticesinde olayın şüphelileri tespit edildi. Tespit edilen şüpheliler yakalanarak adli makamlara intikal ettirildi.

 

İŞYERİ HIRSIZI YAKALANDI!

İlimizde faaliyet gösteren bir işyerinde 08.08.2016 tarihinde gerçekleşen hırsızlık olayında bir miktar malzemenin çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğümüz bünyesindeki ekiplerin yapmış olduğu titiz çalışmalar neticesinde olayın şüphelisi tespit edildi. Tespit edilen şüpheli yakalanarak adli makamlara intikal ettirildi.

 

2 ADET RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ!

İlimizde rutin olarak gerçekleştirilen kontrollerde iki adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Şüpheliler ruhsatsız silah bulundurma suçundan yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

 

Öte yandan, İlimiz ve ilçelerimizde yapılan trafik denetimlerinde;

  1. Hız ihlali yapan 3199 sürücüye,
  2. Alkollü araç kullanan 30 sürücüye,
  3. Emniyet Kemeri takmayan 2 sürücüye,
  4. Kırmızı ışık ihlali yapan 4 sürücüye,
  5. Kasksız motosiklet kullanan 6 sürücüye,
  6. Park yasağı bulunan alanlara park eden 268 sürücüye,
  7. Araçlarına zamanında muayene yaptırmayan 276 sürücüye,
  8. Taşıma sınırının üzerinde yolcu taşıyan 6 sürücüye,
  9. Yük taşıma sınırının üzerinde yük taşıyan 20 sürücüye,
  10. Araç sigortasını yaptırmayan 52 sürücüye,
  11. Diğer kural ihlalleri için 460 sürücüye olmak üzere

Toplam 4326 şahsa cezai işlem uygulandı.

 

 

 

BİLECİK’TE ADAM ÖLDÜREN ZANLI VE HIRSIZLAR YAKALANDI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin