Bilecik’te Alışveriş Günleri Başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi öncülüğünde; ilimizdeki esnaf ve sanatkarlar odaları işbirliği ile düzenlenecek, 1-6 Eylül Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günlerinin gerçekleştirileceği alanda incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Meydanındaki incelemelerde Belediye Başkanı Nihat Can’a; Ticaret ve Sanayi Odası Gıda Komitesi Başkanı Ercan Düzgün, Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkan Ahmet Subaşı ve Bilecik Belediyesi ilgili birim müdürleri eşlik etti.

 

Bilecik Belediyesi öncülüğünde ilimizde güzel bir çalışmanın gerçekleştirileceğine vurgu yapan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’ Bilecik Belediyemiz öncülüğünde; Ticaret ve Sanayi Odası Gıda Komitesi Başkanı Ercan Düzgün, Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkan Ahmet Subaşı ile Cumhuriyet Meydanında 1-6 Eylül Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş Günleri için yapılan çalışmalarda incelemelerde bulunduk. 1-6 Eylül arasında Kurtuluş Şenlikleri Esnaf ve Sanatkarlar Alışveriş günlerine hemşehrilerimizi bekliyoruz. Etkinlikler kapsamında hem ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunu şenlik havasında kutlayacağız hem de ilimiz esnaf ve vatandaşlarına güzel bir imkan sunmuş olacağız. Etkinlikler kapsamında ayrıca çocuklarımız için çok güzel aktiviteler de yer alacak’’ ifadelerini kullandı.

Bilecik’te Alışveriş Günleri Başlıyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 2 Eylül 2018, 00:31

    MİLLETTE ALIM GÜCÜMÜ KALDIDA ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAPIYORUZ

    Cevapla
  2. geçen sene dışarıdan gelen esnafa tepki gösteren bilecik esnafı nerde döküntü malları varsa getirmiş oraya hemde pahalı satıyor sonra yok bilecik esnafına sahip çıkılmıyor esnaf yok ki müşteri olsun …

    Cevapla
Bizi Takip Edin