Bilecik’te Cumhuriyet Bayramı için alternatif tören

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Vatan Partisi, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) veTürk Kadınlar Birliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Bilecik’te alternatif bir tören düzenledi.
Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulması ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.
Burada bir konuşma yapan CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, “Cumhuriyetimiz 93 yıldır bir sürü badireler atlatarak bugünlere geldi. Cumhuriyetin bize en büyük kazanımı, bana göre bizleri kul olmaktan çıkartıp bizlerin özgür bireyler olmasını sağlamıştır. Osmanlı döneminde tüm coğrafya padişaha aitti. o coğrafyada yaşayan insanlar onun birer kuluydu. Cumhuriyet bizleri kul olmaktan çıkarttı, hepimizin özgür bireyler olmamızı sağladı” dedi.

 
Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şube Başkanı Ayla Ercan ise, “Türk milletinin tam anlamıyla yönetimi ele geçirdiği 29 Ekim en büyük milli bayramlarımızdandır.” dedi.
Alternatif kutlama töreni, konuşmaların ardından sona erdi.

dsc_0241 dsc_0238 dsc_0230 dsc_0226 dsc_0221 dsc_0214 dsc_0211 dsc_0195 dsc_0245

Bilecik’te Cumhuriyet Bayramı için alternatif tören
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 29 Ekim 2016, 05:53

    Alternatif nedir ya bırakın şu bölücülük yapmayı. hep dislanirsiniz halkın içinde değilsiniz. YÜKSEKTEN bakmayın bukadar.

    Cevapla
Bizi Takip Edin