Bilecik’te Eğitimi Şahlanacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilal Şentürk başkanlığında Kaymakamlar, İl Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla Bozüyük ilçesinde Bilecik ve ilçelerini kapsayan ”Eğitim değerlendirme” toplantısı yapıldı.

Vali Şentürk, Kaymakamlık Toplantı Salonunda, ara ara çalışmaların fotoğrafını çekmek amacıyla bir araya geldiklerini belirterek, her alanda olduğu gibi eğitimde de mutlaka ve mutlaka iddialı olmaları gerektiğini ifade etti.

 

Yaptığı işi en iyi yapan, yaptığı işi önemseyen, ona değer veren bireyler yetiştirmek istediklerinin altını çizen Vali Şentürk, şunları kaydetti:

”Bu felsefeyi çocuklarımıza vermeliyiz. Hepimiz işimizi gönüllü olarak yapıyoruz. Eğitimin temel unsuru öğretmendir. Öğrenme ihtiyacı olan herkes sizin öğrencinizdir. Eğitimi daha ileriye taşımak adına hazırladığımız eylem planını, müfredat çerçevesinde yeni bir bakış açısıyla organize ederek hayata geçirilmesini hedefliyoruz. Eğitimde olsun, hayatta olsun çocuklarımıza ve gençlerimize sorumluluk duygusunu vermeliyiz. Eğitimde öyle dokunuşlar yapmalıyız ki sorumluluk duygusunu verip, hayata hazırlamalıyız. Eğitim sürecine velilerimizi de katmalıyız. Aile ortamında ve bir sorumluluk anlayışı içerisinde Bilecik’te eğitimi şahlandıracağız. Elimizin değdiği çocuklar, daha merhametli olacak, ailesine karşı daha saygılı olacak, daha sorumluluk sahibi olacak ve kendisini ifade etme kabiliyeti daha yüksek olacak. Önümüzdeki yıl itibariyle her yönüyle bu farkındalığı ve bu heyacanı velilerimize verebilelim. Bir değişim ve dönüşümle en iyiye yaklaşma mücadelesi içerisinde olduğumuzu hissettirelim. Bu çocuklar bizim.”

 

İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik de 2018-2019 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesinin yanında hem 2019-2020 eğitim öğretim yılı planlamasının yapılması, hem de uygulamaya konulan projelerin değerlendirilmesi amacıyla toplantı düzenlediklerini ifade ederek, eğitimde mevcut durumdan daha da ileriye, yeni adımlar atacaklarına inandıklarını söyledi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin 2018-2019 eğitim öğretim yılında yapılan faaliyetler hakkında sunum yapmasıyla toplantı sona erdi.

Bilecik’te Eğitimi Şahlanacak
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Şahlansın da şu başlığı da düzgün yazmayı öğrenin

    Cevapla
  2. nasıl şahlancak bazı okullarda müdür yardımcısının atını oynatamadığı için okul müdürünü asılsız şikayetle görevden sürmeylemi şahlanacak

    Cevapla
  3. Vali beye bakıyorum gayet şık ve temiz giyimli. İlçe ve il milli eğitim müdürlerinden bazıları salaş, saç sakal karışmış. Bunlarla mı eğitim şahlanacak? Okullarda basiretsiz beceriksiz sendikalı müdürler ve idareciler. Bunlarla şahlanma olmaz. Okulda asaleten atanmış müdür yardımcısı varken vekaleten öğretmeni müdür olarak atayan bir sendikal sistemle hiç bir şahlanma olmaz. Eğitim gönül işidir Bilecik’te böyle başarı yakalayamazsınız. Öğretmen her yönüyle örnek kişi olacak ki başarıyı yakalayabilirsiniz. Bu sendikal faaliyetlerle basiretsiz, beceriksiz, bilgisiz atanan idareciler okullarda ikilik yarattılar. Mevcut başarılı idarecilerde kötü durumdan etkilenip ya öğretmenliğe döndü veya az da olsa direniyorlar. Dinozor sayılacak öğretmen ve idareciler var emekli olmamak için diretiyorlar. 65 yaşını beklesen ne olacak? Torunu var hala çalışacağım diyor. Gençlerin önünü tıkıyorlar. Eğitimde taze kana ihtiyaç var. Önce sendikaları kapatacaksın. Ya da eğitim yönetimine karıştırmayacaksın.

    Cevapla
Bizi Takip Edin