Bilecik’te İl Başkanlarından İttifak Pozu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik ve Söğüt’te AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) arasında sağlanan ittifakın ardından AK Parti ve MHP il başkanları bir araya gelerek ittifak pozu verdi.

Bilecik’te AK Parti ile MHP arasında sağlanan uzlaşma ile MHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Akın Atakan’ın adaylığının geri çekildiği, Söğüt’te ise AK Parti Söğüt Belediye Belediye Başkan Adayı Osman Yılmaz’ın adaylığının geri çekildiği öğrenilmişti.

 

MHP Bilecik Merkez’de AK Partinin Belediye Başkan Adayı Nihat Can’ı , Söğüt’te ise AK Parti, MHP’nin Belediye Başkan Adayı İsmet Sever’i destekleme kararı almıştı.

 

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve MHP İl Başkanı Mehmet Karuk AK Parti Bilecik İl Başkanlığında bir araya gelerek ittifak pozu verdi.

 

Ak Parti İl Başkanı Karayabıyık alınan kararların hayırlar getirmesini temenni ederek, ülkenin çıkarları doğrultusunda AK Parti ile MHP arasında varılan fikir birliği ile ülkenin birliğine, bağımsızlığına yönelik tüm saldırılara karşı adım atmaya devam edeceklerini ve yerel seçimlerde Bilecik’in her noktasında vatandaşlarımızın özlem duydukları belediye hizmetlerine kavuşacağına inandığını söyledi.

Bilecik’te İl Başkanlarından İttifak Pozu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin