Bilecik’te Otomobil, Motosiklete Çarptı: 1 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şeyma Arslan yönetimindeki 11 AU 054 plakalı otomobil, Hürriyet mahallesi Edebali caddesi üzerinde, Baran Kaymak’ın kullandığı 11 AAE 591 plakalı motosikletle çarpıştı.

 

Kazada motosiklet sürücüsü yola savrulup yaralandı.

 

Kaymak, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bilecik’te Otomobil, Motosiklete Çarptı: 1 Yaralı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Bu motosikletliler yürüyen bomba. Özelliklede bu kurye ve paketçiler denetlenmeli.

    Cevapla
    • Dimi zaten hep motosikletliler suçlu sizin gibi beynini kullanmayan o pis arabasındaki aynayı aksesuar sanan arabacılar masum. Bravo aynen bu zihniyetle devam yakışır size..

      Cevapla
      • Araba yı geçerken soldan geçilir, Sağdan geçiyor birde aynayı kapatıyor geçerken. Çarpıncada adam yerine koyuyorlar. O aynayı kapatırken münasip yerine verecektim arabaların arasından sıyrılıp çabuk kaçtı …

        Cevapla
    • Kuryelerin hiç bir suçu yok onlar siz mağdur olmayın diye canını hiçe sayarak mecburen biniyorlar o motorlara ihtiyaci olduğu için biniyorlar emin olun ihtiyacı olmasa zaten binmez sipariş verdiniz mi gelmedi diye dükkanı 10 defa ararsınız ama iş trafiğe geldimi hep motorlu kuryeler motorcular suçlu oluyor demi kendinizi onların yerine koyup birde öyle düşünün

      Cevapla
      • Günün olmadık saatinde eksoz bağırtan, egzozpatlatanlar onları ne yapalım peki. O egzozu eline vermek lazım herhalde..

        Cevapla
Bizi Takip Edin