BİLECİK’TE ”SEÇİM GÜVENLİĞİ” TOPLANTISI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili ”Seçim Güvenliği” Toplantısı Vali Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresindeki toplantıya, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, ilçe kaymakamları ve siyasi parti temsilcileri ile ilgililer katıldı.

Seçim sürecinin il genelinde güvenli ve huzurlu bir şekilde geçmesi amacıyla toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Büyükkakın “Seçim sürecinin Bilecik genelinde huzur ve güvenlik içerisinde geçmesi en büyük gayemiz. Hepimiz bu sürecin ilimizde güven içinde geçmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizim görevimiz vatandaşımızın özgür iradesini sağlıklı bir şekilde, herhangi bir aksiliğe, eksikliğe, güvenlik zafiyetine meydan vermeden sandığa yansıtabileceği ortamı sağlamaktır.” dedi.

 

Toplantıda, seçim süreci boyunca yapılacak olan tanıtım faaliyetleri, toplantı ve miting koşulları, yazılı, sözel ve görsel tanıtım koşulları, secim bürolarının güvenliği, seçim araçlarının güvenliği gibi konular görüşüldü.

BİLECİK’TE ”SEÇİM GÜVENLİĞİ” TOPLANTISI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin