Bilecik’te Şiddetli Sağanak ve Dolu, Hayatı Olumsuz Etkiledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Kent merkezinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle, birçok iş yeri ve evin bodrum katlarını su basarken, vatandaşlar ve görevliler suyun tahliyesi için yoğun çaba harcadı.

 

Kent merkezinde akşam başlayan dolu nedeniyle çok sayıda araçta hasar oluştu, sağanak sonucu bazı iş yerleri ile evleri su bastı, cadde ve sokaklar su altında kaldı.

 

Kuvvetli yağış, vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı. Bahçelievler ile Hürriyet Mahallesi arasındaki alt geçidi su bastı, araçlar mahsur kaldı.

 

Atatürk Bulvarı’nda bulunan bir akaryakıt istasyonu ile iş yerleri de su baskına uğradı, çöp konteynerleri yola sürüklendi.

 

Bahçelievler Mahallesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde su birikintisi ve kanalizasyonun patlaması nedeniyle araçlar yolda kaldı, su baskınına uğrayan alışveriş merkezinde vatandaşlar kısa süre mahsur kaldı.

 

Ekipler, yağış nedeniyle meydana gelen olumsuzlukları gidermek için cadde ve sokaklarda çalışmasını sürdürüyor.

Bilecik’te Şiddetli Sağanak ve Dolu, Hayatı Olumsuz Etkiledi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 Yorum

  1. 17 Haziran 2019, 20:59

    Semih şahin ‘in belediyesi

    Cevapla
    • 18 Haziran 2019, 01:30

      Ne kadar boş bi muhalefet mesajı Allahını seversen bi düşün bakalım orayı kim yaptı düzenledi 3 aylık sorun mu önce yazdığınız yazıya kendiniz inanın sonra burda klavye delikanlılığı yapın

      Cevapla
    • 18 Haziran 2019, 01:56

      azıcık mantıklı düşünün. 15 sene içinde yapılmayan alt yapıyı adam 3 ayda nasıl yapsın

      Cevapla
    • 15 yıldır semih şahin yönetiyordu dimi Herkes susar akepe belediyeciliği yapar?

      Cevapla
    • Yağcıların eseri!!!

      Cevapla
    • vicdansızlık yapma kardeşim!!! oraya yapı ruhsatını kim verdi?? dere yatağına ev mi yapılır?? biz kongre merkezinin olduğu yerin kavaklık halini de biliyoruz, şimdi orası yüksekte ve su da beygazın altındaki zemin katta!!! derenin ağzında orası var ve orası o şekilde sular altında kalmaya mahkumdur!!!

      Cevapla
    • Saçma sapan konuşmayı kesmelisiniz.orası geçen sene mecnun cafeydi ve yine aynı şekilde su aldı 15 yıldır kim varsa bilecikte o düzeltseydi adam yeni geldi hemen çamur atıyosunuz.

      Cevapla
  2. 17 Haziran 2019, 23:53

    O kongre merkezini zamanında selim baskana soyledık yapma buraya burası suyun toplanma yerı cile olacak vatandasa olmaz dedı tedbırimiz aldık evet aldı geldı birde bilgi evi yaptılar ama olsun sevgili büyüklerimiz o cileyi cekmiyor ya önemli degil

    Cevapla
  3. Hemen kotu birsey olunca Semih Şahin’in belediyesi diyen hanfendi ya da beyfendi !!!Adam daha martta seçildi 3ay da orayı mi yapacak???yaklaşık orayı 6-7 yıldırr ,benim bildigim ,gozumle gordugum su basıyor …diger su baskinlari oldugunda da Semih ŞAHİN MI VARDI. ..OLAYI SIYASETE CEVIRECEGINIZE KAC KISI KORKU YAŞADI KAC KISI BOGULMAKTAN SON ANDA KURTARILDI DIYE VICDANEN VE INSANI DEGERLERE UYGUN BIR YORUM YAPABILSEYDINIZ KESKE YORUM YAPMAK ICIN BASITLESTIRMEYIN INSAN HAYATINI…

    Cevapla
    • size katılmakla beraber semih başkanın yanındaki kişileri seçme biçimi, yaptığı insafsız eylemler daha şimdiden sonunu kötüye doğru götürüyor!!! elbette hiçbir başkan ömürlük değildir (eskişehir belediye başkanı hariç!!) ancak Yılmaz BÜYÜKERŞEN gibi olmak istiyorsa böyle küçük hesaplarla, siyaset yapıp hizmetten uzaklaşarak bunu başaramaz ve 5 yıl sonra yediğiyle ayrılıp gider ama hesabını Allah sorar!!!

      Cevapla
  4. Selim Yağcı ya yolla Bu fotoları amin eseriyle övünün

    Cevapla
  5. Herşeyi belediyeden beklemeyin ak parti yönetimde iken mecnun cafe de aynı şekilde sel mağduru oldu .Demek ki orayı can ve mal güveliği için işletme olarak kullanmak akıl işi değilmiş.

    Cevapla
  6. Zaminin yanlış işleri alt yapı yok çarpık yapılaşma uydurma iki parke taşı dose yamuk yumuk millet yoldan yürüyor alt yapı olarak 100lik sprel boru koy al sana altyapı çocuk oyuncağı iş yaptılar zamanında sonuc:aşırı yağışlarda hafif sel baskinı trafik sorununa gelince: heykelin etrafına arkalı önlü iki alt geçit yapılsaydı araçlara ve yaya trafik sorunu olmazdi

    Cevapla
    • sprel boru nedir arkadaş bu şehre beton büz koyacaksın büz!!! önce 3-4 insanın sığacağı beton büzleri yolun ortasından kazıp döşersin, sonra da geniş ağızlı mazgalları gerekli yerlere koyup suyun yolunu yer altındaki sisteme yönlendirirsin!!! bu yazdıklarım da altyapı sisteminin tarifidir ve efes gibi antik kentlerde milattan önce 6000 yıllarında bu sistemin var olduğunu görülür!!!

      Cevapla
  7. Şimdi bu doğal afet… Videoda ona yardım ettim buna yardım ettim şöyle yaptım böyle yaptım diyen arkadaş Allah razı olsun. Ama sonunda diyor ki ” olmaz böyle ya olmaz böyle her sene böyle oluyo” diyerek kimi suçlamaya çalışıyor bi açıklasın… Şuan ki belediye başkanını mı yoksa öncesinde senelerce görev yapan belediyeyi mi?

    Cevapla
    • Türkçeniz yok mu asena hanfendi, her sene böyle oluyor diyen bir kişi 3 ay önce seçilen yani senesi dolmamış bir belediye başkanını suçlamıyordur herhalde!!! hadi o cahildi saçmaladı, siz de mi cahilsiniz??? kafanız almıyor mu bu olay her sene yaşanıyor, kimin suçu olabilir bu durum???

      Cevapla
  8. 19 Haziran 2019, 18:19

    Allah aşkına burayı daha önce de sel aldı. Burada bulunan bir kafe sele maruz kalmıştı. İşyeri sahibi önlem alınmayınca kafesini kapatmıştı. O zaman bir tane adam gibi su gideri yapılmadı? Semih Şahi’ni neden suçlarlar bilinmez.

    Cevapla
  9. Insan utanir ya gönül belediyeciligi ile olmuyor demek ki

    Cevapla
Bizi Takip Edin