BİLECİK’TE SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu adlı etkinlik ile trafikte bisiklet kullanımına dikkat çekildi.

Bilecik Belediye binası önünde bir araya gelen kadınlar önce bisikletlerini süslediler, daha sonra şehir merkezinden Cumhuriyet meydanına doğru bisiklet sürdüler.

Belediye Başkanı Semih Şahin, düzenlenen etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi tarafından anlamlı ve güzel bir etkinliğin düzenlendiğini belirterek, ‘’Bugün Bilecik’te olduğu gibi çoğu şehirde uluslararası bir faaliyet yapıldı. 120 ülkede yapılıyor. Yıllar önce başlatılmış bir faaliyet. Biz de Bilecik Belediyesi olarak böyle uluslararası bir etkinlikte şehrimizi temsil ettik. Çevreye duyarlı bu tarz etkinlikleri yapmaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Her birine önümüzdeki yıllarda daha çok destek vererek sürdüreceğiz’’ ifadelerini kullandı.

BİLECİK’TE SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 Yorum

  1. Boş işler bunlar

    Cevapla
    • Başkan egleniyor milletle bilerek yapıyor algı meselesi gününü böyle dolduracak fuzuli işler

      Cevapla
  2. 23 Eylül 2019, 16:18

    Trafiğe kapalı alanda bisikleti ben de binerim. Bilecik trafiğinde saçma kavşaklarında sağ salim bisiklete binin, ondan sonra görüşelim.

    Cevapla
  3. Dogru bisikletle farkındalık yaratın belediye başkan yardımcısı eşini çarşıdan makam aracıyla alıp gezdirin sonra farkındalık yapın çok fakrlisiniz

    Cevapla
  4. Faydalı işler yapın. Boş beleş işlere zaman harcamayın. Millet iş güç peşinde

    Cevapla
  5. SADECE BOŞ İŞLER BAKIN KİMLER VAR BELEDİYE ÜSTÜNDEN RANT SAĞLAYANLAR TOPLUMUN HER KADIN BİREYİNİ KAPSAYACAK ETKİNİLİK GÖREMEZSİNİZ BİRİ YAPAR BİLERİ MUTLU OLUR DİĞERLERİ DUYAR (KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR )

    Cevapla
  6. sırf haber olsun diye bunlari yapacagınıza Bileciğin tek insan çeken yeri olan pelitözüne bi baksanız keşke resmen piknik alanları çöp içinde ormanın icine bir sürü çöp atılmış şişesinden metaline kagidindan plastigine kadar asıl siz bi oraya el atın derim o zman alkışlanirsiniz.

    Cevapla
  7. 24 Eylül 2019, 12:51

    Cok guzel. Bisiklet medeniyetin simgesi. Bu gelismeler kadinlarimiz tarafindan toplumumuza sevdirilecek, trafik kurallari icinde sehir planlaminin onemi ortaya konulacaktir. Sevgi Ile kalin.

    Cevapla
  8. 24 Eylül 2019, 13:26

    Bilecikliler Semih Başkan ile sosyal yaşamın renk cümbüşü içerisinde çok daha güzel günlere pedal çevireceklerdir eminim. Bu daha başlangıçtır, farklı etkinlikler ile mutlaka devamı gelecektir. Şanslısınız, bu şansı değerlendiriniz. Başkanınızın kıymetini biliniz.

    Cevapla
  9. 25 Eylül 2019, 19:08

    Başkan, 1 hafta bisikletle belediye gidip gelinde görelim…
    Hizmet bekliyoruz, eğlence değil. Yağmurda oluşan selde(Şeyh Edebali kültür merkezi önünde) yüzen adam haberlere çıktı. Yine yağmur yağsa yine sel olacak.Selim Yağcı yapmadı bari siz yapın da eksik alt yapıyı eziyet çekmesin insanlar.

    Cevapla
  10. Çok lazımdı böyle bisiklet turu çocuklu aileler için birşeyler yapılsın gelişemeyen Bilecik oy verdime pişmanım

    Cevapla
  11. Diyarbakır’da hasretle yavrularını gözetleyen analar kadın değil mi?
    Onlar neden gündem edilmez, neden unutturulmaya çalışılır ?

    Cevapla
Bizi Takip Edin