BİLECİK’TE TIR FACİASI: 1 YARALI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te hurda alüminyum yüklü tırın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

 

 

Edinilen bilgiye göre, gece yaklaşık 00:30 saatlerinde Atatürk Bulvarında seyir halinde bulunan Onur Ramazan Emekli yönetimindeki 06 DE 8676 plakalı hurda alüminyum yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Otogar mevkiinde devrildi.

 

Kazada tır sürücüsü Emekli yaralanırken, yaralı çevrede bulunanların yardımıyla araçtan çıkartıldı. olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

SAVRULAN HURDALAR MİNİBÜSE ÇARPTI

Tırda bulunan tonlarca ağırlıktaki hurda alüminyumlar etrafa saçılırken, savrulan hurdaların bir yolcu minibüsüne çarpması sonucu minibüste maddi hasar meydana geldi.

 

GEÇ SAATTE OLMASI OLASI FACİAYI ÖNLEDİ

Kazanın geç saatte meydana gelmesi, kaldırımda ve yolda kimsenin olmaması olası bir faciayı önlerken, hurda alüminyumların otogarda bulunan çay bahçesinde vatandaşlara ulaşmasını orta refüjde bulunan ağaçlar engelledi.

 

BAŞKAN YAĞCI’DA ORADAYDI

Kazanın meydana geldiği esnada otogar çay bahçesinde bulunan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kazanın ardından incelemelerde bulundu ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

İtfaiye ekiplerinin de hazır bulunarak soğutma çalışması yaptığı kazada yaklaşık bir saat boyunca iki yönlü olarak trafiğe kapatılan yol, hurda alüminyumların kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

 

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BİLECİK’TE TIR FACİASI: 1 YARALI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 26 Mayıs 2017, 03:27

    Aslında biz otogar çay bahçesinin karşısındaki kaldırımda yürüyorduk 4 arkadaş. Fotoğraf çekinmek istedik sonra ışık az diye ileriden çekinme kararı aldıktan 10-15 saniye sonra tır arkamızda yürüdüğümüz kaldırımın yanında devrildi. Ambulansı, polisi ve itfaiyeyi aradık. Tır şoförünün çıkarılmasında yardımcı olduk. Bayan arkadaşlarımız olayın şokunu atlatması için olay yerinden uzaklaştık. Tır şoförüne acil şifalar diliyoruz. Bütün araç kullananların daha dikkatli olması dileğiyle.

    Cevapla
  2. 26 Mayıs 2017, 09:22

    Bu olayın saati çok önemli, gece geç saat demişsiniz ama saat kaçta olduğu yazsanız daha iyi olurdu.

    Cevapla
  3. Bu tür araçların şehir içine girmelerinin kesinlikle yasaklanması lazım

    Cevapla
Bizi Takip Edin