BİLECİK’TE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişide yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Osmaneli-Bilecik Karayolu Gülümbe Rampaları mevkiisinde seyir halinde bulunan Selahattin Karagöz idaresindeki 26 AG 268 tır ile Halil Özsoy idaresindeki 11 AP 407 plakalı otomobil çarpıştı.

 

Halil Özsoy ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Taysun Uyar (34) yaralandı.

 

 

Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

 

Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Halil Özsoy hastanede hayatını kaybederken, diğer yaralının sağlık durumun iyi olduğunu bildirildi.

 

BİLECİK’TE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Nedense maden ve çimento tırları bu yolda her zaman ölümlü kazalara neden olmaktadırlar…

    Cevapla
  2. 28 Ekim 2017, 04:17

    Trafik kurallarını kendilerine göre algılayan bu ve bunun gibi ağır vasıta şoförlerinin Allah Belasını versin. Evet!!! Onlarında aileleri, çocukları var. Fakat hatalarının sonucu karşı tarafın yanan canları, boynu bükük kalan yetimlerinin halini düşünün. Hatalı seyreden ağır vasıta şoförlerinin, en küçük hatalarında; sürücü belgelerine, ivedi olarak süresiz el konulmalı, ve bunun gibi canilerin trafikten alıkoyulması gerekli. İnceleyin; yada seyehatinizde takibedin. Tır sürücülerinin başıboş, umursamaz tavırları, kuralları hiçe saymaları nasıl??? Lütfen takipcisi olun.

    Cevapla
Bizi Takip Edin