BİLECİK’TE ZAFERİN 96.YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Kuruluş ve Kurtuluş Şehri Bilecik’te de törenle kutlandı.

Törene, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 2. JandarmaEğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Bulut, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, AK Parti Bilecik İl Başkanı FikretKarabıyık, CHP İl Başkanı Metin Yaşar daire müdürleri ve askeri erkan ile vatandaşlar katıldı.

Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Müslüm Akdoğan, yaptığı konuşmada, Türk tarihinin en görkemli zaferlerinden birisi olan 30 Ağustos Zaferi’nin, bağımsızlık hedefine kilitlenmiş bir ulusun, yokluk içinde olmasına rağmen, azim ve kararlılıkla, karşısındaki büyük gücü eriterek askeri açıdan ulaştığı en yüksek noktayı ifade ettiğini söyledi.

 

Öğrencilerin şiir okuması, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı bando takımının konseri, Zafer Koşusu’nda dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesi ve geçit töreninin ardından Vali Büyükakın, makamında tebrikleri kabul etti.

 

Vali Büyükakın, AK Parti Milletvekili Selim Yağcı ve CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Tuğgeneral Bulut ile Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can şehitlikte devam eden tören kapsamında şehit mezarlarına çiçek bıraktı.

 

Tören mangası tarafından saygı atışıyla devam eden tören, Büyükakın’ın şehitlik defterini imzalamasıyla sona erdi.

 

BİLECİK’TE ZAFERİN 96.YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin