Bilecik’teki Kavgada Mutlu Son

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te geçtiğimiz pazar günü iki nakliyat firması çalışanları arasında çıkan 4 kişinin yaralandığı, 5 kişinin gözaltına alındığı olaya karışan iki grup, kent yöneticilerinin ziyaretleri neticesinde barışmak için biraraya geldi.

Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Derneği’nde buluşturulan iki ailenin büyükleri, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti İl Genlik Koları Başkanı Onur Şeker, Erzurumlular Derneği Başkanı Lütfü Akyüz’ün de bulunduğu organizasyonda, birbirlerine sarılarak barıştı.

 

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Geçen gün üzülmüştük ama bugün dadaşlara yakışan bir hareket oldu. Dadaşlar bu memleketin birlik ve beraberliğinin bir çimentosudur. Memleketimiz çok önemli günlerden geçiyor, feda edilecek bir ferdi yok. Kardeşliğimiz dünden çok daha önemli. Büyük fotoğrafı görmek lazım.” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık da uzun süredir siyaset yaptığını kaydederek, bu güne kadar katıldığı en önemli ve en güzel etkinlik olduğunu aktararak, iki aileye de teşekkür etti.

Dernek başkanı Akyüz ise iki ailenin Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın öncülüğünde buluştuğunu kaydederek, “Buluşarak kardeşliğe adım attılar. En çok sevindiğim gurur duyduğum bir vesiledir bu olay. Dadaşlar her zaman milletinin yanındadır.” ifadelerini kullandı.

 

Kavgaya karışan ailenin büyükleri Nurettin Teyran ile Yaşar Çalık da bu olaya vesile olan yetkililere çok teşekkür etti.

 

Pazar günü meydana gelen olayda, Bahçelievler Mahallesi Necmettin Şener Caddesi’ndeki Balahatun Camisi’nden çıkan 2 kişi ile yakınlarında bekleyen kalabalık grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın taşlı, sopalı ve silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 4 kişi yaralanmıştı.

 

Yaralılar, Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılırken, kavgaya karıştıkları iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alınmıştı.

 

Çok sayıda kişinin karıştığı kavga, çevredeki güvenlik kameralarınca kaydedilmişti.


İLGİLİ HABER

Bilecik’teki Kavgada Mutlu Son
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Çok güzel olmuş kendilerine yakışanı yapmışlar. Emek sarf edenler büyük sevap aldılar.

    Cevapla
  2. Birazda mūşterilerine kibar davransalar Belediye Başkanı onuda söyleseydi keşke

    Cevapla
  3. Eşkiyalık yap destek gör =)

    Cevapla
  4. Sokak ortasında ateş açarak milletin hayatını tehlikeye atmanın cezası nedir?dağdan inme istemiyoruz memleketimizde,görgüsüz aşağılık yaratıklar

    Cevapla
Bizi Takip Edin