Bilecik’teki Taraftar Kavgası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Beşiktaş ile Bursaspor taraftarları arasında çıkan kavgada 2 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kavgada tespit edilen 3 kişiden 2’si yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Demir Grup Sivasspor-Bursaspor maçı için Sivas’a giden Bursaspor taraftarı yaklaşık 350 kişi ile İstanbul’da oynanan Beşiktaş-Kayserispor müsabakasından Kütahya Gediz Beşiktaşlılar Derneğine ait minibüs ile dönen 8 Beşiktaş taraftarı arasında Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki bir dinlenme tesisinde çıkan kavganın ardından detaylı soruşturma başlatıldı.

 

İlk etapta 5 ekibin müdahale ettiği olayın ardından bölgedeki güvenlik kameralarının görüntüleri toplanarak incelendi. Beşiktaş taraftarı 2 kişiyi yaraladığı belirlenen 3 kişinin kimlik bilgileri tespit edildi. Bu kişilerden 2’si yakalanırken, diğer şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

 

1 yıl spor müsabakalarında seyirden men

Öte yandan, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şüpheliler hakkında 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında 1 yıl spor müsabakalarında seyirden men cezası verildi.

 

Çıkan kavgada yaralanan Beşiktaş taraftarları H.İ.I. ile Ş.B, Bozüyük Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.

 

Bilecik’teki Taraftar Kavgası
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin