BİR İLK AK PARTİDEN BAYAN ADAY ADAYI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019 mahalli seçimlerinde Belediye Başkanlığı aday adayı yarışına  Pazaryeri ilçesinden tarihinde ilk defa bir bayan olarak Zekiye Tekin katıldı Ak partiye giderek  müracaatını yaptı.

AK Parti Pazaryeri ilçe başkan vekili İsmail Soydan, Seyhan Akıncı,Halil Er, Mahir Küçük’ün ardından  ilçeden ilk defa bir bayan olarak Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yapan Zekiye Tekin’i medeni cesaretinden dolayı kutlayarak şöyle konuştu, ” Partimiz için, ilçemiz için,  ilk bayan aday adayımız olan Zekiye Tekin hanımı kutluyor kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Soydan şu ana kadar 4 aday adayımız oldu dedi.

 

Zekiye Tekin’in öz geçmişi şöyle anlattı;
EĞİTİM BİLGİLERİ
PAZARYERİ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ MEZUNU
ANADOLU ÜNİ,VERSİTESİ İŞLETME FAKULTESİ 2. SINIF ÖĞRENCİSİ
MESLEĞİ : KAMU İŞÇİSİ

1978 yılında Bilecik ili Pazaryeri ilçesinde doğdu. 1985 – 1995 yılları arasında İlk okulu Pazaryeri Cumhuriyet İlk okulunda, Orta öğrenimi Pazaryeri Ortaokulunda , lise öğrenimimi Pazaryeri çok programlı lisesinde tamamladım. Kendimi geliştirmek adına halk eğitim merkezinde sanat , dil ve çeşitli alanlarda kurslara katıldım. 1996 – 2003 yılları arasında Pazaryeri ilçesinde Baba Kardeşler Limitet şirketinde sekreter olarak başladım ve kısa sürede Şirket müdürü oldum. 2004 yılında Pazaryeri Belediyesi Özel Kalem’inde göreve Başladım ve yaklaşık 15 yıl özel kalemde görev yaptım. Ekim 2018 tarihinden itibaren Pazaryeri belediyesinde Ak Masa biriminde görev yapmaktayım. 15 yıllık Belediye hizmetlerinin her birimine vakıf bir şekilde çalışmalarıma devam ederken Belediyemizin sosyal etkinliklerinde , diğer kurumlarda ve sivil toplum kuruluşlarında  halkın ve bürokrasinin içinde olduğu tüm etkinlik ve aktivitelerde organize ve koordinasyonu sağlayarak başarılı sonuçlar alınması işlerini yürütmekteyim.
2010 Yılından itibaren bu yana AK PARTİ ilçe teşkilatının içinde tüm birimlerin aktif görevlerinde ve sahada görev almaktayım. Boş zamanlarımı spor, kültürel geziler, sanatsal faaliyetler ve akşam kurslarında değerlendiriyorum.
2019 MAHALLİ SEÇİMLERİNDE  PAZARYERİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYIYIM . dedi.

BİR İLK AK PARTİDEN BAYAN ADAY ADAYI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. dünya kurulalı bir rivayete dünyaya 124000 BİN PEYGAMBER göderdi allah cc aralarında bir bayan varmı bakalıum……………………..

    Cevapla
  2. …????

    Cevapla
Bizi Takip Edin