BİRÇOK İNSAN BİLMİYORDUR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, ayrıca Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’un ortak bir özellikleri bulunuyor.

1998 YILINDA BELEDİYEYE GEÇİCİ İŞÇİ OLARAK BAŞLAMIŞTI

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can 1998 yılında dönemin Belediye Başkanı (DoğruYol Partisi) Mustafa Cinoğlu tarafından Belediyeye işe alınmış ve geçici işçi sıfatıyla da uzun yıllar bu kadroda çalışmış idi. Aradan geçen yıllar sonrasında 2004 yılında göreve gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından Özel Kalem’e getirilmiş ve işçilikten istifa ederek memuriyete geçmiş ve Özel Kalem Müdürü görevine getirilmiş idi. Bu görevinin ardından Başkan Yardımcısı olan Can, 2014 yerel seçimlerinde de Ak Parti’den Meclis üyesi olarak görev aldı. Başkan yardımcılığı ve Başkan Vekilliğinin ardından 24 Haziran seçimlerinde Belediye Başkanlığından istifa ederek Milletvekili olan Selim Yağcı’nın yerine Mecliste yapılan oylamada Belediye Başkanı seçilen Nihat Can, yapılacak yerel seçimlere kadar bu görevi devam ettirecek.

BELEDİYEDE KAZMA KÜREK ÇALIŞMIŞTI ŞİMDİ İSE…

2014 Yerel seçimlerinde Yenipazar’da MHP’den aday olan ve Belediye Başkanı olan İlhan Özden’nin de yıllar önce Yenipazar Belediyesi’nde geçici işçi olarak çalıştığı; yol, kaldırım, Park-Bahçe gibi birimlerde görev yaptığı biliniyor. Muhalefette olmasına rağmen yaptığı çalışmalarla Yenipazar’da bazı kesimler tarafından beğeni kazanan Özden’in yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olacağı tahmin ediliyor.

ZABITA OLARAK İŞE GİRMİŞTİ…

Son olarak Belediye’ye Zabıta Memuru olarak işe giren ve emekli olmadan bir süre önce Hesap İşlerinde çalışan Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’un da 23 yıl Belediyecilik hizmetinin ardından 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde aday olduğu ve seçimleri kazandığı biliniyor.

 

HİZMET İÇİN DAYANIŞMAYA DEVAM EDİYORLAR

Can, Özden ve Duymuş’un belediye başkanlığına giden bu süreçleri birçok vatandaş tarafından bilinmezken, her 3 belediye başkanının da dostluklarının gözlerden kaçmadığı,ayrıca belediyecilik anlamında çalışmalarda birbirlerine destek oldukları gözlenirken, bu sürecin farkında olan birçok vatandaş ise bu birlikteliği “kader dostluğu” olarak yorumladıkları kaydedildi.

 

3’ÜNÜN DE ORTAK ÖZELLİĞİ AYNI

Diğer yandan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ın, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden’in ve Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’un bir başka özellikleri ise her 3’nün de Bilecik Ticaret Lisesi Mezunu olmaları.

BİRÇOK İNSAN BİLMİYORDUR!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin