Bisiklet İle Kütüphaneye Gidip Kitap Okudular

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te bir grup çocuk bisikletle kütüphaneye giderek toplu halde kitap okudu.Bilecik İl Kütüphanesi Müdürlüğü ve Bisikletliler Derneği Temsilciliği ile “Pedallıyorum, Gelişiyorum” sloganıyla kitap okuma farkındalığı düzenlendi.

 

“Bisiklet Sizi Kütüphanelere, Kütüphaneler Sizi Bilgiye Taşır” etkinliği kapsamında düzenlenen kitap okuma etkinliği Bilecik Cumhuriyet meydanından başlayarak Bisiklet ile Bilecik İl Halk Kütüphanesinde gidip kitap okudular.

 

İl Halk Kütüphanesi Müdürü Pınar Dengiz; bünyelerinde 61 bin kitap bulundurduklarını belirterek, “Umarım bundan sonra kütüphane kullanma bisiklet kullanma konusunda duyarlılığımız daha fazla artar.” dedi.Amaçlarının herkese kütüphane alışkanlığı kazandırmak olduğunu söyleyen Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz, “Amacımız burada kütüphane alışkanlığını kazandırmak ve okumayı sevdirmek. Kötü alışkanlıktan herkesi uzak tutmak.” diye konuştu.

 

Oğlu ile kitap okuma etkinliğine katılan Erdoğan Ergün ise Bu tür etkinliklerin daha çok olması gerektiğine değinerek “Kitap okuma farkındalığı için çocuğum ile buraya geldim. Oğlum 11 yaşından küçük olduğu için Bisiklet ile katılamadık ama farkındalık için buradayız. Bu tür etkinliklerin fazlaca yapılmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Bisiklet İle Kütüphaneye Gidip Kitap Okudular
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin