BİZ BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Özel Eğitim İş Okulu Merkezi öğrencileri, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ”Biz Birlikte Hareket Ediyoruz” adlı etkinlik kapsamında bir araya geldiler.Bilecik Özel Eğitim İş Okulu Merkezi öğrencilerine yönelik düzenlenen spor etkinliği kapsamında öğrenciler, okullarından alınarak, Bilecik Belediyesi Bayan Spor Merkezi ile Beşiktaş Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezinde sportif aktivitelere katılıyor.

 

 

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda geçtiğimiz hafta başlayan aktivite kapsamında öğrenciler her Pazartesi ve Salı günü olmak üzere haftada iki gün boyunca spor ile buluşuyor.

 

 

Öğrencilere sporu sevdirmek, sporun yararları ve gerekliliği ile obeziteye karşı farkındalık oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen aktivitede öğrenciler, spor yaparak, eğlenme imkanı buldu.

 

 

Eğitim ve öğretim dönemi sonuna kadar gerçekleştirilecek olan aktiviteden duydukları memnuniyeti belirten çocuklar, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

BİZ BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin