Boks Şampiyonası Bilecik’te

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Alt Minik Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Bilecik’te düzenlenen seremoniyle başladı.
Vali Bilal Şentürk, İstasyon Spor Salonunda düzenlenen seremonide, organizasyonda emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olmak üzere Türkiye Boks Federasyonuna teşekkür ederek, gençlerin geleceğin gençleri olduklarını ancak geleceğin daha iyi olması için daha çok çalışmaları gerektiğinin altını çizdi.
Daha başarılı olmanın yolunun disiplinli ve gayretli çalışmaktan geçtiğini vurgulayan Vali Şentürk, ”Farklı illerden gelerek burada mücadele edeceksiniz. Müsabakalarda kaybeden yok, sporun hiçbir zaman kaybedeni olmaz. Burada kaybetseniz bile aynı kararlılıkla spora devam edeceksiniz. Bulunduğunuz branşta başarılı olmak istiyorsanız disiplinli çalışmaya devam etmelisiniz. Müsabakalarda ve spor hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.
Türkiye Boks Federasyonu As Başkanı Yavuz Can da şampiyonaya katılan sporcu sayısının yüksek olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, ”Burada başarı elde edenler Avrupa’da, Olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek. Son dönemde boks sporuna inanılmaz bir ilgi var.” diye konuştu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ise boks’un disiplin, saygı ve sevginin ön planda olduğu olimpik bir spor branşı olduğunu belirterek, Disiplinli ve azimli çalışmalar sonucunda içinizden çok başarılı sporcular çıkacağına ve bu sporcuları Ayyıldızlı bayrağımızı uluslar arası arenada dalgalandıracağına ve İstiklal Marşımızı tüm dünyaya duyuracağına canı gönülden inanıyorum. Müsabakalarda sportmen ve centilmence mücadele ederek müsabakaları başarılı bir şekilde sonuçlandırmanızı temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.
51 ilden 389 sporcunun katıldığı şampiyonada, 19 sıklette madalya dağıtılacak. Etkinlik 14 eylülde sona erecek seremoniye Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Semih Şahin ve daire müdürleri ile sporseverler katıldı.
Boks Şampiyonası Bilecik’te
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin